Akar Makine

  • Makine
  • ESKİŞEHİR

Hakkımızda

1990 yılında kurulmuş olan Akar, Demir Çelik Sanayi’ne üretimler ve Lastik Kaplama Makinaları üretimi yapan bir firmadır.

Demir Çelik Sanayi’nde Türkiye’de ve yurt dışındaki müşterilerimizin yeni yatırım projelerinde aktif bir şekilde rol almaktayız. Yurtiçinde, Çolakoğlu Metalurji, Ege Çelik, Habaş, Kroman Çelik, İzdemir gibi, Türkiye’nin ileri gelen Demir Çelik Üreticilerine son yıllarda yüksek volümlü üretimler yapılmaktadır. Yurtdışında ise, sektöre ekipman ve mühendislik hizmeti veren uluslararası firmalara üretim gerçekleştirilmektedir. Akar, proje yönetimi konusunda ileri, güçlü organizasyon yapısına sahip bir firma olup, sektörde müşterilerine değer katmaya devam etmektedir.

Akar’ın diğer bir üretim kolu da Lastik Kaplama Makinaları üretimidir. Kamyon ve OTR grubunda, Pre-cured lastik kaplama tesisini oluşturan tüm makinalar, ürün portföyümüzde bulunmakta olup, söz konusu makinalar yurt içinde ve yurtdışındaki müşterilerimize sunulmaktadır. Akar, kaplama makinalarında Türkiye’de lider konumunda bulunmakla birlikte, son yıllarda yüksek standartta ve kaliteli üretilen ürünlerini aktif bir şekilde ihraç etmektedir. Makinaların yurtdışı satışında, yurtdışında, sektörün ileri gelen firmaları ile beraber çalışılmaktadır. Makina portföyümüzde, yüksek kapasiteli CNC kontrollü raspalar ve otoklavlar (63" lastik kapasitesine kadar) önemli bir yer teşkil etmektedir.

KISA BİLGİLER
• Kuruluş Yılı: 1990
• Faaliyet Yeri: Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi
• Avantajlı yerleşim noktası olan Eskişehir’de faaliyet gösterme (büyük şehirlere, limanlara yakın mesafe)
• ISO 9001 – 2000 kalite sertifikasına sahip
• İIeri düzeyde makina ve işleme kapasitesine sahip
• 7,500 m2 kapalı ve 11,500 m2 açık alana sahip
• Profosyonel yönetim kadrosu
• Esnek, dinamik ve ihracat odaklı

MİSYONUMUZ

Akar Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Demir-Çelik Sektörü, Lastik Kaplama Makineleri ve Özel Tesis Projeleri alanında tasarım ve üretim yapan, kaliteli üretimi esas alan ve müşterilerine her zaman ekonomik çözümler üreten bir firmadır.

VİZYONUMUZ

Değişen ve gelişen dünya şartlarında kaliteli ürün üretmek,çevre ve topluma karşı sorumluluk bilinciyle; teknoloji ve kalite açısından örnek bir kuruluş olarak makine imalat sektöründe yer almak.

AR-GE odaklı, teknoloji, verimliliği ve sürekli gelişimi esas alan bir yapıya kavuşturarak; müşteri beklentilerinin bir adım ilerisinde üretmek ve hizmet vermek.

Personel ve tedarikçilerin gelişiminde "eğitim" unsurunu ön planda tutmak ve sürekli kılmak.

ÜRÜNLERİMİZ;

-LASTİK KAPLAMA MAKİNELERİ

-DEMİR ÇELİK MAKİNELERİ

MAKİNE PARKI

-EKİPMANLAR

-GERİLİM GİDERME FIRINI

-KUMLAMA TESİSİ

İletişim

Yetkili Sadettin AK
GSM
Telefon 0222 236 17 00 - 0222 236 17 01
Faks 0222 236 17 02
Email info@akarmak.com.tr
Resmi Web Sitesi www.akarmak.com.tr
Adres Organize Sanayi Bölgesi 14. Cadde No:8
Şehir ESKİŞEHİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri