Şafak Makina Kalıp

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

1980 yılından bu yana faaliyet gösteren Şafak Makina 26. yılında uzman personeliyle müşterilerinde oluşturduğu güven, yenilikçi yönetim anlayışı ile her geçen gün büyümenin ve Türk Tekstil Sanayi'ne hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyor. Şafak Makina Avrupa Standartlarında ürettiği makinalarla, konfeksiyon sektörünün kaliteli imalat anlayışına önemli ölçüde katkı sağlamaktadır.

Şafak Makina, Türkiye'nin de içinde bulunduğu bölgede, sektörün en tecrübeli üreticisi konumundayken aynı zamanda yurt içi konfeksiyon sektörünün %70'inde de Şafak Hassas Kesim Hızarları Kullanılmatadır.
Yurtdışında ise; İran, Irak, Suriye, Bulgaristan ,Makedonya, Özbekistan, Kazakistan, Afganistan, Hırvatistan, Belçika ve birçok ülkeye yaptığı ihracatıyla Ortadoğu, Balkanlar, Türk-i Cumhuriyetler, Avrupa Birliği'nde de yaygın bir şekilde tercih edilmektedir.

Yakın gelecekteki daha da genişletilmiş üretim tesisleri, yeni ürünleri ve yine profesyonel çalışma anlayışı, Avrupa Standartlarındaki ürün ve hizmet kalitesi ile çözüm ortağınız olmaya devam edecektir.

Esnek üretim yapısı ve müşteri isteklerine hızlı cevap verebilme yeteneği ile Şafak Makina,karşılıklı güvene dayanan iş prensibi ve toplam kalite anlayışı ile ürünlerinizde artı değer oluşturacağına inanmaktadır.

ÜRÜNLERİMİZ;

-HASSAS KESİM HIZARI

-TELA YAPIŞTIRMA PRESLERİ

-ELEKTRONİK ÇIT ÇIT MAKİNASI

-KUMAŞ SERİM MAKİNALARI

-KESİM HANE EKİPMANLARI

-SERİM MASALARI

İletişim

Yetkili Tayfun ŞAFAK
GSM
Telefon 0216 328 84 32 - 0216 634 23 50 - 0216 634 23 51
Faks 0216 328 84 32 - 0216 634 04 67
Email info@safakmakina.com
Resmi Web Sitesi www.safakmakina.com
Adres Fatih Sultan Mehmet San. Sit. C-3 Blok No:12-13 Ümraniye
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri