Tesbihci Pres Sanayi

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Tesbihci Pres Sanayi 1947 yılında merhum HALİL TESBİHCİ tarafından kurulmuştur. 1950 yılına kadar çeşitli üretimleri ile Türk sanayisine hizmet vermiştir. 1950 yılından itibaren diğer üretimler kaldırılarak eksantrik presler imalatına başlanmıştır. 1963 yılına kadar küçük tonajlı presler üretmiş olan firmamız, bu tarihten sonra büyük tonajlı preslere yönelmiştir. Halen pik gövdeli presler ve pnömatik kavramalı çelik konstrüksiyon presler yanında H tipi presler de üretilmektedir.

Yıllardır firmamıza hakim olan kalite anlayışı, hammadde seçiminden, imalat ve montaja kadar her aşamada azami hassasiyet göstererek devam ettirilmektedir. Bugüne kadar üretilmiş olan sayılamayacak miktarda eksantrik presler türk sanayisinde başarı ile çalışmaktadır.

ÜRÜNLERİMİZ;

C TİPİ EKSANTRİK PRES
Çelik konstrüksiyon olarak imal edilen presler, pnömatik kavrama&fren kombinasyonludur. Pnömatik kavrama sistemi, ayar-tek vuruş-sürekli vuruş pozisyonlarında çalıştırılabilmesine imkan vermektedir. Çift el kumanda kutusu üzerinde ani durdurma butonu vardır. Bu sistem kullanıcının korunabilmesine çok yüksek düzeyde imkan vermektedir.

Preslerin yağlamaları, merkezi sistem manuel pompa ile yapılmaktadır. Bu presler isteğe bağlı olarak mekanik kavramalı olarak ta üretilmektedir. Yine isteğe bağlı olarak pnömatik hava yastığı ve motorlu merkezi otomatik yağlama uygulanmaktadır.



30-350 ton
PLC kontrol
Güvenlik ışık bariyeri
Motorlu koç ayarı
Merkezi yağlama
Hava yastığı

H TİPİ EKSANTRİK PRES
Çelik konstrüksiyon olarak imal edilen presler, pnömatik kavrama & fren kombinasyonludur. Koçu 8 kızak üzerinde çalıştığından, büyük ve hassas kalıplarda çalışmaya çok uygundur.

Pnömatik kavrama sistemi, ayar-tek vuruş-sürekli vuruş pozisyonlarında çalıştırılabilmesine imkan vermektedir. Çift el kumanda kutusu üzerinde ani durdurma butonu vardır.

Preslerin yağlamaları, merkezi sistem otomatik yağ pompasıyla yapılmaktadır.
Bu presler isteğe bağlı olarak değişik ölçülerde üretilmektedir. Yine isteğe bağlı olarak hidrolik sigorta ve pnömatik hava yastığı da uygulanmaktadır.

100-500 ton
8 kolonda çalışan hassas koç
PLC kontrol
Hidrolik sigorta
Güvenlik ışık bariyeri
Maksimum emniyet



İletişim

Yetkili Fatih TESBİHCİ
GSM
Telefon 0216 377 11 97
Faks 0216 377 54 99
Email tesbihci@tesbihci.com
Resmi Web Sitesi www.tesbihci.com
Adres Ankara Asfaltı Yanyol No:18-C Pendik
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri