Tems Makina

  • Makine
  • ÇANAKKALE

Hakkımızda

Şirketimiz 1989 yılında M. Sadık Erol ve Rıza Demirkan tarafından kurulmuş ve TEMSAN olarak faaliyete başlamıştır. Daha sonra, bugünkü adı olan TEMS (Tems Endüstri Mak. San. İth. İhr. Ltd. Şti.) olan şirket adı altında faaliyetini sürdürmüştür. Şu an kendi arazisi olan 4000 metrekare alan üzerinde yaklaşık 1500 metrekare kapalı alanda, modern bir fabrikada 20 çalışanı ile gıda sektöründe makine imalatı ve komple anahtar teslimi gıda tesisleri kurmaktadır.

Şirketimiz Türkiye pazarında "ilk"lerin öncüsü olmuştur. Bunları ülkemize ilk midye hattının, biber hattı, közlenmiş hattı gibi ve şuan ön fizibilitesi bitmiş olan ve dünyada sadece italya'da bir firmanın imal etmiş olduğu GRILL makinesini firmamız kapasite ve enerji bakımından daha kullanışlı hale getirip üçte biri fiyatına piyasaya sürmeye hazırlanmaktadır. Bu bir AR-GE olayı ve bunu biz hiç bir ekonomik destek almadan çözmeye çalıştık. İnanıyoruz ki, AR-GE konusunda önümüze ekonomik imkanlar konulsa, dünya piyasalarını ülkemize çekebiliriz.

Şirket çalışanlarımız her türlü sosyal haklardan faydalandırılmaktadırlar. Çalışanlarımızı da aile ferdi olarak görmekteyiz. Bu da şirketimizin bir aile şirketi olmasından kaynaklanmaktadır. Çalışan personelimizin üçte biri kendi aile grubumuzdandır. Bu da ulaşmak istediğimiz hedeflere bizi daha emin adımlarla yaklaştırmaktadır.

Türkiye'nin hemen hemen her ilinde firmamız tarafından üretilmiş makine veya tesis bulabiliriz. Bunlardan, ilimizde bulunan DARDANEL firması ve firmanın yerli makine hatlarının yüzde 60 dolayında imalatı firmamız tarafından gerçekleştirilmiştir. Halen TUKAŞ, TAMEK gibi firmalarla çalışmakta olup, yurtdışına, özellikle Bulgaristan, Almanya, Özbekistan, Dubai gibi ülkelerle ticari bağlarımız sürmektedir.

ÜRÜNLERİMİZ;

-Patlıcan - Biber - Kabak Grill Makinası

-Ürün Yıkama

-Karıştırıcılı Helezon

-Elevatör Bant

-Otomasyonlu Otoklav

-LPG Közleme Makinası

-Blok Twist Sterilize

-Küp - Şerit Kesme Makinası

-Domates Ayıklama Bantı

-Salça - Reçel Bull Sistemi

-Pastörizatör

-Yağ Depolama Tankı

-Yağ Tankı

-Yağ Süzme Filtresi

-Benmari

-Kasa Yıkama

-Buz Kırma Makinası

İletişim

Yetkili Bülent EROL
GSM
Telefon 0286 223 35 89 - 0286 223 35 90
Faks 0286 223 35 92
Email temsmakina@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.temsmakina.com
Adres İzmir Yolu 22. km. Yeni Mh. Mevkii
Şehir ÇANAKKALE

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri