Boybo Tekstil

  • Tekstil ve Yan Sanayi
  • İSTANBUL

Hakkımızda

40 ton / günlük Örme Kumaş boyama kapasitesine Sahip BOY-BO Tekstil San. Tic. Ltd Şti.; Lycralı ve lycrasız Pamuk, Viskon, Kadife, polar, polyamid, PES hazırsındır cok çeşitli mamulleri bünyesindeki genis Makine parkuru sayesinde boyayabilmektedir.

Mevcut Musteri taleplerine altyapı sayesinde rahatlıkla Cevap verebilen BOY-BO; proksimal ettiği üründe müşterinin standartlarını sağlamak ve daha iyisini vermek konusunda uzmanlaşmıştır.

HİZMET alanını geliştirmek Adina AR-GE çalışmalarına önem veren BOY-BO; sektörün Yeni Yeni tanımaya başladığı, bambu, soya, mineral, Organik, süt kumaşları kendi bünyesinde boyamış bulunmaktadır.



Çevreye ve insana olan saygısını Eko-100 stanartlarına Uygun Üretim yaparak göstermektedir.

Rekabet gücünün Devam edebilmesi Click, katma değeri Yüksek, Yeni ve yoğun mamul üretimine ağırlık verilmesi gerekliliğinden yola çıkarak, bunu sağlamanın yegane yolunun Terbiye tesislerinde Üstün Teknoloji, hızlı servis, Dinamik Yapı, Üretim esnekliği ve Yüksek Verimlilik sağlayan Sistemler kurmak olduğunun bilincindedir. Ayşe amaçla halihazırda Tuz-Soda otomasyonu ile çalışan BOY-BO, 2004 devreye alınmış Kimyasal Otomasyonu sayesinde, Üretim esnasında standart prosesler ve disiplinle de desteklenen tam BİR Otomasyon Sistemi ile çalışmaktadır. Ayrıca Barkodlu Üretim Takip Sistemi ile müşterilerin, siparişlerin durumunu ve STOK hareketlerini izleyebilmesini, zamanında ve Doğru hizmetin verilebilmesini sağlamaktadır


İletişim

Yetkili Sedef YILMAZ
GSM
Telefon 0212 886 82 10 - 0212 886 76 62 (Pbx)
Faks 0212 886 76 71
Email info@bogrouptextile.com
Resmi Web Sitesi www.bogrouptextile.com
Adres Sanayi 1. Bölge 6. Caddesi No: 63 Hadımköy - Büyükçekmece
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri