Turkuaz Makina

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

10 NİSAN 1994 yılında Kartal İlçesine bağlı Soğanlık’ta küçük bir işletme olarak işe başlayıp 1997 yılında limited şirketi olarak faaliyetlerimize devam etmiştir.

Şirketimizin faaliyet ve iş amacı;inşaat alanında gereksinim duyulan işlerde donatılı betonda çok amaçlı kullanım için her çapta karotla delik açma,döşeme perdede istenilen sathı kırmadan dökmeden tahribatsız tamiratsız ve süratli bir şekilde kesmek ve delmektir.

Çalışmalarımızda sonradan çıkabilecek kolon kiriş ve yeniden ilave yapılacak döşeme imalatı içinde kimyasal dübel ve epoksi harcı ile filizleme işlemleri de yapılmaktadır.

Karotla beton delme,elmaslı sistem beton kesimi,hidrolik kesme sistemi kimyasal dübel çalışmaları kolon kiriş ve mantolama perde imalatları firmamız tarafından özenle ve titizlikle yapılmaktadır.

Bu hizmetlere ek olarak mini yükleyici bobcat kiralama hizmetide vermekteyiz.

Turkuaz günümüze uzanan süreçte kaliteli ürün kullanımına uzman kadrosu güvenilir ve profesyonel çözümleri ile hizmet vermeyi ilke edinmiştir.

10 yılı aşkın tecrübe yetiştirilmiş eleman teknolojik ekipman hızlı uygulama zamanında iş teslimi lojistik testler ve güvenilirlik ile çalışmaktadır.

HİZMETLERİMİZ;

-BETON DELME

-BETON KESME

-FİLİZ EKİMİ VE EPOKSİ

-ANKRAJ TESTLERİ

-TAMİR HARCI

-GÜÇLENDİRME

-BOBCAT KİRALAMA

-KONTROLLÜ YIKIM İŞLERİ

-USTURMAÇA İMALATI VE MONTAJI

İletişim

Yetkili Ersan VAROL
GSM
Telefon 0216 377 19 48 - 0216 451 13 28
Faks 0216 451 19 11
Email turkuaz@turkuazmakina.com.tr
Resmi Web Sitesi www.turkuazmakina.com.tr
Adres Yeni Mah. Mimar Sinan cad. N:34 SOĞANLIK - KARTAL
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri