Sezginler Makina

  • Makine
  • BURSA

Hakkımızda

Sezgin Ticaret ilk olarak 1956 yılında, Mehmet Ziya Sezgin tarafından hırdavat ve el aletleri üzerine Trabzon'da kurulmuştur.

Sezginler Makina Sanayii ve Ticaret AŞ 1982 yılında Trabzondaki firmanın bir şubesi olarak Bursa'da kurulmuştur ve Sezginlerin Trabzon dışındaki kurulan ilk firmasıdır. Bursada kurulan firma Hırdavat, Ağaç İşleme ve Metal İşleme makinaları satmaktadır.Başlangıçta iç piyasaya çalışan Sezginler Makina ilk ihracatını Yugoslavya'ya 1984 yılında ve ilk ithalatını 1986 yılında İtalya'dan yapmıştır. 2003 yılı itibari ile ithalatlarını Takım Tezgahlarına ve Hırdavata yönlendirmiştir. Foreman marka Takım Tezgahlarının Türkiye distribütörüdür. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya, Eskişehir ve Kayseri olmak üzere sekiz farklı ilde takım tezgahı bayi ağı vardır.

Hırdavat ürünlerini Paftar adı altında Türkiyede genel dağıtımını yapmaktadır ve Türkiyenin bütün illerinde mevcudiyetini sürdürmektedir. Sirketimizin kurucularından olan Hasan Sezgin bey yonetim kurulu başkanlığını yürütmektedir.

HİZMETLERİMİZ;

-FREZE

-TORNA

-TAŞLAMA

-ŞANZIMANLI MATKAP

-RADYAL MATKAP

-METAL TESTERE

-BORVERK

-CNC


İletişim

Yetkili Hasan SEZGİN
GSM
Telefon 0224 271 49 21
Faks 0224 254 38 66
Email sezginlermakina@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.sezginlermakina.com - www.foreman.com.tr
Adres ULU CADDE NO: 24-4 OSMANGAZİ
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri