Öznur Makina İnş.tıbbi Cih.tic.ltd.şti.

  • Makine
  • ANKARA

Hakkımızda

ÖZNUR MAKİNA 1975 yılında talaşlı imalat sektöründe hizmet vermek amacıyla Ankara Yeni Sanayi ‘ de kurulmuştur. Teknolojiye uygun yatırım çalışmalarına hız vermiş ve 1985 yılında Ostim tesislerindeki kendi yerinde üretim faaliyetlerine devam etmiştir.

ÖZNUR MAKİNA kuruluş yıllarından bu yana ileri teknolojiye dayalı olarak, programlı bir şekilde müşteri ve ürün portföyünü genişletmiş olup, bugün modern makina ve 3 Boyutlu CMM ölçü kontrol sistemleriyle 1200m² kapalı alanda müşterilerinin talepleri doğrultusunda talaşlı imalatın farklı dallarında üretim yapmaktadır.

ÖZNUR MAKİNA, otomotiv , makina , tıbbi cihaz, savunma sanayi, gıda, cam, tekstil, inşaat sektörleri ve özel tasarlanan parçalar gibi çeşitli üretim dallarında makine ve yedek parça üretimi faaliyetini sürdürmektedir. Kaliteli ve hassas ölçülerde çalışmayı prensip edinen firmamız müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuş ve bu doğrultuda yaptığı çalışmalar ile TSE, TSEK ve İSO 9001-2000 belgelerini almış talaşlı imalat alanında sayılı firmalar arasındadır.

ÖZNUR MAKİNA, yurt içinde ve yurt dışında bir çok önemli firmanın işlerini yapmaktadır. Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden firmamız gerek ürün yelpazesini genişletmek, gerek mevcut ürünlerin kalitesini arttırarak maliyeti düşürmek için sürekli AR-GE çalışmalarını sürdürmektedir.

Devamlı yeniliği kendisine ilke edinen ÖZNUR MAKİNA gelecekte de çalışma ilkelerinden ödün vermeden faaliyette bulunduğu sektöre kaliteli iş sunmaya devam edecektir.

ÖZNUR MAKİNA, 1200 m2’ lik kapalı alandaki üretim hattında talaşlı imalat üretimi yapmaktadır. Bu alanda bir çok değişik sektöre hizmet verdiği gibi, müşterilerinin özel ürün taleplerine de daha hızlı ve yerinde çözümler sunmasını sağlamıştır.

Günümüz TÜRKİYE’ sinin dünya pazarındaki yerinin şekillenmesi sürecinde AR-GE çalışmalarımız ile sektörümüzün her adımına katkıda bulunmaktadır. ÖZNUR MAKİNA bu amaçla eğitim seviyesi yüksek , deneyimli teknik personel ve gerekli makine parkına sahiptir. Bu iki faktörün doğru bir yönlendirme ve idaresiyle çok değişik sektörlere hizmet vermektedir. Başlıca bu sektörler; otomotiv sanayi, savunma sanayi, sağlık sanayi, inşaat sanayi, gıda sanayi, cam sanayi gibi sektörlere makina ve yedek parça imalatı yapmaktadır.

Savunma Sanayi
Otomotiv Sanayi
Sağlık Sektörü
Özel Üretim
Tüm Ürünlerimiz

MAKİNA PARKI

CMM 3 BOYUTLU ÖLÇME CİHAZI

5 EKSENLİ CNC İŞLEME MERKEZİ

4.5 EKSEN CNC DİK İŞLEME MERKEZİ

4 EKSENLİ CNC DİK İŞLEME MERKEZİ

4 EKSENLİ CNC DİK İŞLEME MERKEZİ

CNC DİK İŞLEME MERKEZİ

CNC DİK İŞLEME MERKEZİ

C EKSENLİ CNC TORNA

C VE Y EKSENLİ CNC TORNA

İletişim

Yetkili Durali EKİCİLER
GSM
Telefon 0312 354 74 02 - 0312 354 61 15
Faks 0312 354 78 14
Email bilgi@oznurmakina.com.tr
Resmi Web Sitesi www.oznurmakina.com.tr
Adres 100.Yıl Bulvarı 58. Sok. No:30-32
06370 Ostim
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri