Öztaş Transmikser

  • Makine
  • ANKARA

Hakkımızda

Şirketimiz 30 yıldır, ANKARA-Ostim Sanayi bölgesinde transmikser imalatı, yedek parça ve teknik servis hizmeti vermektedir.

Arge, üretim ve satış sonrası hizmetlerimizle ,yurtiçinde ve yurtdışındaki inşaat ve hazır beton sektöründeki en zorlu koşullarında çalışabilecek en kaliteli transmikserleri üretmekteyiz.

Şirketimiz 1200 m² alan üzerine ve 20 personeliyle müşterilerine en kaliteli ve en iyi hizmeti verebilecek düzeyde teknik donanım, bilgi ve beceriye sahiptir.

Şirketimiz 2008 yılında hizmete giren ve hazır beton makinaları için teknik servis olarak kurulan Öztaş Beton Pompası, yedek parça imalatı ve revizyonuyla birlikte teknik servis gücümüzü artırmış bulunmaktayız. En iyisini müşterilerimize verebilmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Öztaş Transmikser ve Öztaş Beton Pompası, yedek parça imalatı ve revizyonu olarak ÖZ'ÜMÜZDEKİ KALİTEYİ müşterilerimize aktararak , müşteri memnuniyetini maksimuma çıkardığımıza inanmaktayız.

SERVİS - YEDEK PARÇA

ÖZTAŞ TRANSMİKSER olarak, yüksek kalite ve profesyonel işçilikle birleştirdiğimiz transmikser üretimimiz;

Son yıllarda sanayileşmede önde gelen ileri teknolojileri imalatımızda kullanmak üzere, daha hızlı ve kalite yapılması için kullanılan CNC PLAZMA KESİM ile hata payımızı sıfıra kadar düşürmekte böylece kalitemizden ödün vermemekteyiz.

Çeşitli hacimlerde ( 8-9-10-12 m³ ) üretilmekte olan transmikserler ARGE çalışmaları doğrultusunda her türlü kamyon şasesine uygun şekilde üretilmektedir. İmalat çalışmalarımız arasında her türlü transmikser markasına yedek parça ve teknik destek vermekteyiz.

İmalatımızda yetenekli personelimizle birlikte en hızlı, en kaliteli ve garantili transmikser imalatı ve yedek parça üretimi bulunmaktadır.

Tüm Transmikserlerimizde kullanılan dişli kutusu araç 1750 devirde iken kazanın azami dönüş hızına ulaşmasına olanak vermektedir. Bu şekilde en az yakıt tüketimine ve aşınmayı en aza indirerek kalitemizi ön plana çıkarmaktayız. İmalatımızdaki önceliğimiz KALİTEMİZDİR.

ÜRÜNLERİMİZ;

-TRANSMİKSERLER

-POMPA ve MOTOR GRUBU

-AKSESUAR

-YEDEK PARÇALAR

İletişim

Yetkili Nuri ÖZTAŞ
GSM
Telefon 0312 354 24 75
Faks 0312 385 25 66
Email info@oztastransmikser.com
Resmi Web Sitesi www.oztastransmikser.com
Adres 12. Sokak No: 41-44 Ostim
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri