Örnek Makina

  • Makine
  • İZMİR

Hakkımızda

1960 yılında Hakkı ÖRNEKOĞLU tarafından İzmir'de kurulmuştur. Kurulduğu yıllarda muhtelif makina parçaları imalatı yapan firmamız, yıllar içinde kalıp imalatı ve pres baskı işleriyle metal işleme, otomotiv, beyaz eşya, sektörüne yönelmiştir.

Örnek Yedek Parça ve metal sanayi gelişmiş CNC teknolojileri kullanarak ülkemizin seçkin kuruluşlarına uzun yıllardan beri kalite ve tecrübesiyle hizmet vermektedir.

Kalite Anlayışımız...

Firmamız tüm çalışanlarıda devamlılığımızın temel dayanağının sağlıklı işleyen bir kalite sisteminin getireceği güvence ve verimliliğe bağlılığının bilincindedir. Bu doğrultuda Temmuz 2006'da kalite sistemimizin ISO/9001 standardına uygunluğu belgelendirilmiştir.

MİSYON
Kuruluşumuzun amacı birçok alanda hizmet veren marka olmuş firmalara yedek parça üreterek istihdam sağlayarak ülkemiz ekonomisine katkıda bulunacağız müşterilerimize kaliteli ve tam zamanında iyi hizmet verebilmek için sürekli gelişme kavramını temel ilke edineceğiz vizyonumuzdaki yapıya tüm çalışanlarımızın katkısıyla planlı olarak ulaşacağız.

VİZYON
Global pazarın sektörümüzdeki yoğun rekabet ortamında varlığını koruyup sürekli geliştirerek kurumsal yapı, ürünleri ile tüm teknolojik katma değeri yaratabilen, müşteri, çalışanları ve tedarikçinin güven ve bağlılıklarını kazanmış yalın, esnek, dinamik ve verimliliği yüksek bir kuruluş olmak hedefimizdir.

REFERANSLAR
ARÇELİK A.Ş. KLİMASAN A.Ş.
BMC SANAYİ MEKO METAL A.Ş.
DELPHİ OTOMOTİV SİSTEMLERİ SAN VE TİC A.Ş MUMKAYA HİDROLİK PNOMATİK
EGE FREN A.Ş. ÖZGÜR LASTİK A.Ş.
FORM PLASTİK A.Ş. TEKNİK-EL YAPI ELEKTRİK SAN VE TİC LTD ŞTİ
GLOPSAN A.Ş.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0232 328 13 61 - 0232 459 57 98
Faks 0232 328 18 59 - 0232 457 32 00
Email ornekmakina@ornekmakina.com
Resmi Web Sitesi www.ornekmakina.com
Adres MERKEZ KALIPHANE :640 Sokak No:7 Çamdibi-Bornova

FABRİKA : 10041 Sokak No:4 A.O.S.B.-Çiğli

Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri