Önder Lift Çelik Makina

  • Makine
  • MANİSA

Hakkımızda

1977 yılında SAĞLAM HİDROLİK adıyla Turgutlu'da kurulan firmamız, 2004’de yeni bir yapılanmaya girmiş ve ÖNDER LİFT ÇELİK adıyla bugün iki ana sektörde faaliyet göstermektedir.

İlk üretimimiz “Hidrolik Garaj Vinci” ile başlamıştır. Piyasa ihtiyaçlarını yakından takip eden firmamız ilerleyen yıllarda üretim çeşidini arttırmıştır. Transpalet ve istifleme makinasını ürünleri arasına ekleyerek kısa sürede pazarın en büyük yerli imalatçısı konumuna gelmiştir. Bu sebeple üretim ihtiyacına cevap veremeyen atölyeden 1991 yılında modern fabrikasına geçiş yapmıştır.

Kuruluşundan bugüne hep ileriyi ve daha iyiyi hedef alan firmamız 2000 yılında yeni bir üretim alanında da faaliyete başlamıştır. ÖNDER ÇELİK markasıyla endüstriyel çalışma ve depolama ekipmanları üretimine de başlayan firmamız kısa sürede aranan marka olmuştur.

ÖNDER LİFT; makaslı yük ve personel platformları, transpalet, akülü transpalet, istif makinaları, akülü istif makinaları, yaya kumandalı istif makinaları, garaj vinçleri, pehlivan krikoları ve hidrolik presler üretmektedir.

ÖNDER ÇELİK; hareketli takım dolapları, çekmeceli takım dolapları, çalışma tezgahları, hareketli takım arabaları, CNC takım dolapları ve mors tutucuları, malzeme ve personel dolapları, servis ekipmanları ve takım asma panosu ve kancaları üretmektedir.

Firmamız 2003 yılında teknolojik altyapısını geliştirerek en yeni CAD programlarıyla tasarım ve üretim süreçlerini hızlandırmıştır. Özel üretimleri çok daha kısa sürede ve müşterinin tüm isteklerini karşılar özellikte imal edebilmektedir. Bu sayede müşteri isteklerini kısa sürede karşılamaya başlamıştır. Kalite politikamız olan "maksimum müşteri memnuniyetiyle" müşterilerimizin ihtiyacı olan her türlü ürünü kendi bünyemizde AR&GE çalışmalarımızla dizayn edip üretmekteyiz. Bu sayede kendi sektörümüzde En Büyük Yerli Üretici konumundayız. ÖNDER LİFT ÇELİK; hızlı teslimat ve teknik hizmetleriyle sunduğu doğru, kalıcı ve ekonomik çözümler sayesinde başarıyı yakalamıştır.

Önder Lift Çelik sektöründeki çeyrek asırlık tecrübesiyle hep önder olmuştur. Önder Lift Çelik Turgutlu'daki tesisinde konusunda uzman personeliyle üretim yapmaktadır. Her türlü ürün imalatını ve satışını, yedek parça hizmetlerini, ve eğitim hizmetlerini kendi bünyesinde müşterilerine sunmaktadır. Üretim çeşidini son yıllarda arttıran firmamız mevcut fabrikada sıkıntı çekmeye başlamıştır. Bu sebeple Turgutlu O.S.B 'de 5000 m2’si kapalı olmak üzere 10000 m2 alana sahip yeni fabrika inşasına başlanmış ve 2006 yılı Haziran ayında deneme üretimine geçilmesi hedeflenmektedir.

Gelişen teknolojiyi yakından takip eden firmamız çağdaş yapının içinde yer almayı başta üst yönetimi ve tüm teknik kadrosu ile kendine bir ilke olarak kabul etmiştir. Asıl amaçlanan düzenli ve programlı bir çalışma ile verimliliği maksimuma ulaştırmaktadır. Bu sebeple firmamızda ISO 9001 kalite çalışmaları başlatılmıştır. ISO 9001 kalite gereksinimlerinin tümünü gerçekleştirmiş olan firmamız, yeni fabrikasında bu belgeyle müşterilerine hizmet vermeye devam edecektir.

Önder Lift Çelik bu anlayış içerisinde kaliteden ödün vermeden ürün çeşitlerini arttırarak ürünlerini yurt dışı pazarına çıkarmayı başarmıştır. Firmamız 2005 yılı itibariyle 12 ülkeye ihracat gerçekleştirmiştir. Bu ülkeler arasında Fransa, İtalya gibi Avrupa ülkelerinin yanında Türk Cumhuriyetleri ve Orta Asya ülkeleri bulunmaktadır. Bundan böyle de Türk ve Dünya Sanayisinin bütün kesimlerine hizmet vermeyi ve ürünlerini kullanıma sunmayı görev bilip, bundan onur duyacaktır. İstihdamı ile Turgutlu'ya üretimiyle tüm dünyaya faydalı olma çabasındadır. Planlarımız ve projelerimiz hep daha iyiyi hedeflemektedir.

ÜRÜNLERİMİZ;

-ÖNDER ÇELİK

KALDIRMA TAŞIMA İSTİFLEME AKTARMA MAKİNALARI

-ÖNDER LİFT

ENDÜSTRİYEL ÇALIŞMA VE DEPOLAMA EKİPMANLARI

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0236 332 50 50
Faks 0236 332 50 54
Email onderlift@onderlift.com
Resmi Web Sitesi www.onderlift.com
Adres Fabrika - Merkez : Turgutlu 1. Organize Sanayi Bölgesi 2.Kısım Pk:63
Turgutlu Manisa

İstanbul Bölge Müdürlüğü : İmes San Sit A 108 sk. No:6 Y.Dudullu İstanbul

Önder Lift Çelik Suudi Arabistan : Makkah Road Kilo:5 P.O.Box:30563
Jeddah Saudi Arabia

Önder Lift Çelik Romanya : Ozmaraton S.R.L. Bükreş Romanya


Şehir MANİSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri