Römas İş Mak.inş.san.tic.ltd.şti.

  • Makine
  • MERSİN

Hakkımızda

Ülkemizde Madencilik, İnşaat ve Endüstriyel Makine Üretimi konusunda sektöre öncülük eden kuruluşlardan olan ÖZMAK MAKİNA İMALAT SANAYİ 1974 yılında faaliyete başlamıştır.
Standart üretim programımız İnşaat, Madencilik, Cam Sanayi, Çimento, Beton Kalıpları, Yol ve Baraj Daimi Teçhizatları sektöründe kullanılan makine ve tesislerini kapsamaktadır.

Tecrübeli, dinamik ve uzman kadrosu ile yeni ve çağdaş teknolojileri kullanarak inovatif makine üretimi yapan kuruluşumuz; tecrübesini ve yeteneklerini üretime döktüğü geniş makine parkına sahiptir.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve teknoloji geliştirmeyi de bir ilke haline getiren firmamız daha iyi hizmet verebilmek için yeni yatırımlara hız vermiştir.

Firmamız Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesinde 10.000 m2 arazi üzerine 4500 m2 kapalı alanda RÖMAS İŞ MAKİNELERİ İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ adı altında faaliyetlerine devam etmektedir.

VİZYON
ÇAĞDAŞ TEKNOLOJI DOĞRULTUSUNDA KALITE SISTEMIMIZI SÜREKLI KONTROLLERLE GELIŞTIREREK VE YENILEYEREK , MÜŞTERI ISTEKLERINI MÜŞTERI BEKLENTILERININ ÖTESINE TAŞIMAYI AMAÇ EDINDIK.
MİSYON
MÜŞTERI MEMNUNIYETINI ÖN PLANDA TUTARAK DÜRÜST BIR ŞEKILDE HIZMET VERMEK, KALITE SISTEMININ TÜM BÖLÜMLERDE ANLAŞILMASINI SAĞLAMAK, UZMAN VE TECRÜBELI BIR KADRO OLUŞTURMAK IÇIN ÇALIŞANLARIN SÜREKLI EĞITILMESI, İŞ VERIMLILIĞI ARTTIRARAK VE TEDARIKÇILERI KONTROL ALTINDA TUTARAK MALIYETI EN AZA INDIRGEMEK, VE “SÜREKLİ GELİŞTİRME İLE BEKLENTİLERİN ÖTESİNE GEÇMEK” TIR.

FAALİYET ALANLARI;

KOMPLE TAŞ KIRMA ELEME TESİSİ

ÇENELİ KIRICILAR
Primer Tip Çeneli Kırıcılar
Sekonder Tip Çeneli Kırıcılar
DARBELİ KIRICILAR
MERDANELİ KIRICILAR
TİTREŞİMLİ ELEKLER VE BESLEYİCİLER
SABİT VE MOBİL BANTLI KONVEYÖRLER
VİDALI KONVEYÖRLER
KUM YIKAYICILARI
HES DAİMİ TECHİZATLARI

CEBRİ BORULAR
RADYAL KAPAKLAR
KAPAK KALDIRMA SİSTEMLERİ
ÇEŞİTLİ TİP VE BOYUTLARDA TÜNEL VE BETON KALIPLARI
SANAYİ TESİSLERİ

ÇEŞİTLİ TANK İMALATLARI
ÇELİK KONSTRÜKSİYON İMALATLARI
MONTAJ VE DEMONTAJ
KUMLAMA VE BOYA
SİPARİŞ ÜZERİNE ÖZEL İMALATLAR

İletişim

Yetkili Ramazan ÖZASLAN
GSM
Telefon 0324 676 42 50 - 0324 676 42 51
Faks 0324 676 42 40
Email romas@romas.com.tr
Resmi Web Sitesi www.romas.com.tr
Adres Mersin-Tarsus Org. San. 5. Cad. No:2
Şehir MERSİN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri