Çözüm Cam

  • Cam Balkon Sistemleri
  • İZMİR

Hakkımızda

Çözüm panjur Panjur konusundaki araştırma ve detay çözümleri ile estetik, ekonomik, kalıcı ve beğenilen üretimler gerçekleştirmedir. Sektörümüzdeki gelişmeler yakından takip edilmekte, gelişen teknoloji ve teknikler imalata yansıtılmakta, yapılan her işte en üst kalite ve müşteri memnuniyeti hedeflenmekteyiz .

Panjur özellikleri:
Optimum ısı koruması
Tamamen karartma
Güvenlik - hırsızlık girişimlerini engellemeye yardımcı olur
Enerji tasarrufu- kış aylarında ısı yalıtımı sağlar
Dışarıdan pencere üzerine gelebilecek maddelere karşı koruma sağlar

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR:
Cambalkon yapımı hem müşteri hem de üretici açısından maliyetli bir iştir.Uzun yıllar kullanılması ve devamlı hareketli bir makenizma olması nedeniyle; ürünün fiyatı kadar kalitesine de azami dikkate etmek gerekir.

Ürün siparişinden evvel en az 2-3 firmanın ürünlerini incelemek doğru karar verilmesini ve sonradan pişmanlık duyulmasını engelleyecektir. Yapılacak işin ve kullanlacak malzemelerin özellikleri sözleşmede açıkça belirtilmelidir.

Piyasadaki aşırı rekabetten dolayı, bazı firmalar ürünlerini satabilmek için kalitesiz malzeme ve işçilik kullanmaktadır. Çoğu kere fiyatının ucuzluğuna bakılarak sipariş verilen ürün yerine takıldığında şikatyetler başlamaktadır. Fakat cam balkon işinde yapılan yanlışın telafisi yoktur. Çünkü temperli cam üzerinde daha sonradan teknik olarak hiçbir işlem yapılamamaktadır.

HİZMETLERİMİZ;

-KOMPLE DEKORASYON HİZMETLERİ

-ALÇI

-DOĞRAMA

-PANJUR TAMİRİ

-BOYA

-PARKE

-FAYANS

-SIVA

-MODÜLER BANYO

-PVC


İletişim

Yetkili İbrahim ÇOLAK
GSM 0532 787 89 98
Telefon 0232 330 55 77
Faks 0232 330 71 77
Email oguzhan_kis@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.cozumpanjur.com
Adres ANADOLU CAD. 593 2-A KARŞIYAKA
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri