Age Marine

  • Denizcilik Tekne Kiralama
  • İSTANBUL

Hakkımızda

2005 yılı Nisan ayı itibariyle Singapurda faaliyetlerine baslayan firmamız özellikle Türk firmalarının yabanci pazarlara girişini ve bu ülkelerden mal alımlarındaki islemlerde aracılık / danısmanlık hizmetleri vermek üzere kurulmuştur. Uzakdoğu ofisini takiben Age Trading firmasının İstanbul ofisi çalışmalarına başlamış ve bu kısa süre içerisinde çalışanların piyasa tecrübeleri sebebiyle bir çok Türkiye temsilciliği ve ithalat-ihracat işlemi gerçekleştirmiştir. Şirketimizin iştigal konuları içerisinde;



Gemi yük bağlama ve emniyet elemanları:2009 yılı itibariyle AKSIS UK Ltd /German Lashing firmasının Türkiye temsilcisi olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu bağlamda ürünlere ait tüm sertifika, güvenlik el kitapları (Cargo Safety Manual) teknik ekiplerimiz tarafından hazırlanmaktadır. Aynı zamanda yeni gemi inşaa konularında ve diğer karşılaşılan problemlerde firmamız danışmanlık hizmeti vermektedir.
Halatlar: Her çeşit halat (PP, Naylon, İpek v.b) temini ve dünyada belli başlı ana limanlarda (Newyork, Houston, Tampa, New Orleans, Los Angeles, Singapore, Bangkok, Vietnam, tüm Çin limanları, Taiwan, Malezya, Almanya, İngiltere) sabit fiyat ile gemiye (FAS) olarak teslim, diğer limanlarda CF acente teslimi yapılmaktadır.
Anotlar: Alüminyum ve çinko olmak üzere her ebat ve ağırlıkta gemi karinasına özel tutya imalatı ve her limana teslim imkanı sağlanmaktadır.
Kumanya: Yukarıda adı geçen FAS teslim yapılan tüm limanlarda kumanya (deck, engine, cabin, electric, safety, medical, fresh) hizmeti verilmektedir.
Zincir, demir ve aksesuarları: Haziran 2007 tarihi itibariyle dünyada ki en büyük zincir ve demir aksesuarları üreticisi firmanın Türkiye temsilcisi olarak hizmet vermekteyiz. İstenildiği taktirde malzemelerin dünyadaki tüm limanlara teslimi yapılmaktadır.
Konteyner tamir ekipmanları ve yedek parçaları: Bir konteynerın tamirinde kullanılabilecek tüm yedek parçalar aşağıdaki limanlarda stoklardan teslim yapılabilmektedir. ( Güney Kore, Japonya, Çin, Hongkong, Filipinler, Tailand, Malezya, Singapur, Avusturalya ve Yeni Zellanda limanları)
Konteyner Kilitleri: Kullanımı liman otoriteleri tarafından zorunlu kılınan emniyet mühürlerinin Türkiye temsilcisi olarak hizmet vermekteyiz. Emniyet Mühürlerinin tüm dünyada istenilen baskı ve teknik özellikte ürün temini ve teslimatı yapılabilmektedir.
Kesme Makasları: Dünyada bu sektörün en eski ve en kaliteli Japon üreticisinden 30 ülkede stoktan teslimatlar ile her çeşit (bolt, re-bar,piano wire, pvc, teneke, rod v.b) ürün temini yapılabilmektedir.
Diğer Teknik Ekipmanlar (gasket, marine chemicals):

9.1. Gasket: V ana, Flanş ve diğer kullanım alanlarında her ebatta

sızdırmazlık sağlayan ekipmanların sağlanması
9.2. Marine chemicals: Her türlü tanker, tank ve sintinelerin

çökertilmesi ve temizlenmesi, makine dairesinin temizlenmesi,
yakıt döküntü ve pasların çıkarılması ile ilgili her türlü kimyasalın
FDA ve Avrupa birliği standartlarına uygun dünyada istenilen
limanlarda çok rekabetçi fiyatlar ile temini.
10. İzolasyon Kaplamaları : Isı ve Ses-Titreşim Kaplamalarımız Gemi,
Yat, Süperyat, Endüstriyel Tesisler, Evler, rezidanslar, villalar, sıcak
ve soğuk boru hatları, stim devreleri, kızgın yağ hatları, eşanjörler,
üzerindeki uygulamaları kapsamaktadır. Tüm bu uygulamaların ortak
noktası ürünlerimizin etkin bir biçimde yalıtım ve termal bariyer
oluşturması, ses yalıtımı ve yüzey korumasının sağlanmasıdır.

11. Vanalar : 2009 yılı itibariyle AKSIS UK Ltd firmasının temsilciliği
kapsamında LK Valves ve Ghibson firmalarının ürünlerini Türkiye'de
satmaktayız.Bu kapsamda yeni inşa gemi ve

endüstriyel projelerinde teknik danişmanlik ve malzeme temini
konusunda bir çok konuda hizmet vermekteyiz.

İletişim

Yetkili Eda DEMİR
GSM 0532 352 72 98
Telefon 0212 243 08 43 - 0212 203 11 76
Faks
Email info@agemarine.com
Resmi Web Sitesi www.agemarine.com
Adres Arıköy Sitesi Uskumruköy Alışveriş Merkezi No:629/2 Sarıyer
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri