Unıversal Handlers

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Söz konusu hizmeti;
Dizel - LPG - Akülü Forkliftler
Kabinli - Kabinsiz
Ataşmanlı - Ataşmansız
Havalı - Dolgu - İz Bırakmaz Lastikli
Yaya Kumandalı İstif Araçları - Sipariş Toplayıcılar
Akülü İstifleyici ve Transpaletler
Reachtruck - Dar Koridor İstifleyicileri (Turret Truck) ile sunmaktadır.

Forklift ve operatörü birlikte sunan ilk kurumsal şirket olan Universal Handlers, koşulsuz müşteri memnuniyeti prensibini operasyonun her anında uygulamaktadır. Müşteri mutluluğu en önemli prensiplerinden biridir.

Firmamız, günümüz pazar taleplerindeki değişiklikleri takip etmek ve müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak amacıyla geniş bir ürün yelpazesi sunmakta olup, profesyonel tecrübemiz ve bilgi birikimimiz ile müşterilerimizin istifleme ihtiyaçlarını doğru bir şekilde tespit etmekteyiz.

Şu an dünyanın önde gelen yerli ve yabancı, saygın firmalarıyla çalışan firmamız, forklift kiralama hizmetinde, ihtiyaca uygun marka ve özellikteki her türlü forklift, ataşman ve yardımcı ekipmanı en uygun koşullarla müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.

İyi hizmetin, iyi eğitilmiş personel ile sunulabileceğine inanan Universal Handlers, müşterilerine ciddi, sorumluluk sahibi bir kurumla işbirliği yapmanın konforunu yaşatır. 70. yılında, sektörde öncü ve saygın olarak yer alan STFA HOLDİNG güvenilirliği ile verdiği hizmetle aklınızı ve içinizi rahat tutar.

Firmaların var oluş nedenleri, müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir değer sunmalarıdır. Bu sunulan değer, ürün, hizmet, bilgi ya da tecrübe şeklinde olabilir. Universal Handlers bunların tamamını sunarak;

Vizyonunu; önümüzdeki 5 yıl içerisinde Türkiye'nin en çok tercih edilen " material handling ", yani mal taşıma ve istifleme firması olarak en büyük 500 sanayi firmasının en az %50'sine hizmet vermek ve toplam makina sayısını 2500'e ulaştırmak olarak belirlemiştir.

HİZMETLERİMİZ;

-FORKLİFT KİRALAMA

-OPERATÖR KİRALAMA

-SERVİS

-DEPO YÖNETİMİ

-PERSONEL EĞİTİMİ

-ALTERNATİF ÇÖZÜMLER

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 392 18 60
Faks 0216 392 18 68
Email info@universalhandlers.com
Resmi Web Sitesi www.universalhandlers.com
Adres MERKEZ SERVİS : Güzelyalı Mahallesi, Parsan Çıkmazı Sokak,
No:1 34903 Pendik İstanbul

İzmir Bölge Servis : 4. Sanayi Sitesi 129 - 13 Sokak No:2 35050 Bornova İzmir

Bursa Bölge Servis : Sakarya Mahallesi, Bahçe Sokak, No: 12 16800 Demirtaş
Orhangazi Bursa

Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri