Nurer Makina

  • Makine
  • İZMİR

Hakkımızda

Firmamız 2006 yılında ERDOĞAN Makina adı altında kurulup 2007 yılında gelişen bünyesiyle NURER Ltd. olarak kulvarına devam etmektedir. NURER Makina 1.250 m²' lik kapalı alanı, geniş tezgah ve ekipman parkuru ile siz değerli dostlarımıza hizmet vermekten gurur duymaktadır. Bize duyduğunuz güven üzerine inşaa ettiğimiz firmamızın amacını hiçbir zaman değiştirmedik. Bütün gayemiz markalaşma yolunda ilerlemek, kalitemizi en yüksek düzeye çıkartarak müşteri portföyümüzü geliştirmektir. Sizlerden aldığımız olumlu izlenimler ile, imalat kalitemizi ve tezgah parkurumuzu genişletmeye devam etmekteyiz.




Yüksek nitelikli birçok tezgah ve işinde uzmanlaşmış elemanları bünyesinde bulunduran firmamız "Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti" prensibi ile kısa zamanda sizlerin güvenini kazanmayı başarmıştır.



Siz değerli müşterilerimizden aldığımız güç ile, yolumuza kararlı bir şekilde devam etmekteyiz. Başarımızın tesadüf olmadığını, çok çalışarak ve kaliteyi ön planda tutarak elde ettiğimizin farkındayız.

ÜRÜNLERİMİZ



Çelik üretimi ve kullanımı günümüz ülkelerinde gelişmişlik derecelerinden biri olarak kabul edildiğini düşünecek olursak, ülkemizin kalkınması açısından çelik üretiminin ne derece önemli olduğu ortaya çıkmaktadır. Cumhuriyetin ilk yıllarında bu konuya önem verilerek demir çelik sanayisinin temelleri atılmış, cumhuriyetin ilk yıllarında kurulan yüksek fırın ve çelik ocaklarının üretim kapasiteleri çok düşük olmasına rağmen günümüze gelinceye kadar ocaklar geliştirilerek kapasiteleri arttırılmıştır. Günümüzde çeşitli haddehane projeleri geliştirilerek metal üretimi konusunda gelişme devam etmektedir. Genel olarak haddehanede yapılan işlemler, kok kömürü üretimi, ham demir üretimi, ve ısıl işlemlerdir.



Kok kısmında ergitme işlemlerinin temel ısı kaynağı olan kok kömürü üretilir. Yüksek fırın kısmında ise iki tür ham demir üretilmektedir. Birincisi olan esmer ham demir dökümcülükte kullanılmak üzere kalıplara dökülür. İkincisi olan Beyaz ham demir ise direkt potalarla çelik ocaklarına sıvı olarak veya sonradan şarj edilmek suretiyle tasviye işlemleri yapılarak çelik üretilir. Üretilen çelik haddehanelere gönderilerek belirli mekanik şekillendirmelerle yarı mamul veya mamul malzemeler üretilir. Bu ürünler inşaat çeliği, yassı mamullerden sac , U profil, T profil, ray vb. sıralanabilir.

Isıl işlemler ise, üretilen metal ve alaşımlarının özelliklerine ısıtma ve soğutma işlemleri yaparak yeni fiziksel ve kimyasal özellikler kazandırmak için yapılmaktadır.



Nurer Makine olarak haddehane ekipmanları ağırlıkta olmak üzere, ihtiyaç duyulan her türlü torna, bohrwerk, freze işlemleri, kaynak, çatım ve boya işleriyle müşterilerimizin hizmetindeyiz.



HADDEHANE


Tav Fırını

Yürüyen Tabanlı Tav Fırınları

Yürüyen Kirişli Tav Fırınları

İtmeli Tav Fırınları

Kütük Makasları

Eksantrik Makaslar

Hidrolik Makaslar

Tav Fırını Ekipmanları

Sürücü Role

Hadde Tezgahları

Trio Hazırlama Tezgahları

Duo Hadde Tezgahları

Ön Gerilimli Hadde Tezgahları

Klasik Hadde Tezgahları

Üniversal Hadde Tezgahları

Ön Gerilimli Üniversal Tezgahlar

Klasik Üniversal Hadde Tezgahları

Hadde Yollukları

Statik Giriş ve Çıkış Yollukları

Makaralı Giriş Yollukları

Makaralı Çıkış Yollukları

Makaralı Çevirici Yollukları

Slit Yollukları

Uc-Kuyruk Makasları

Krank Tipi Makaslar

Kavramalı Makaslar

Uçar Makaslar

Krank Tipi Uçar Makaslar

Kavramalı Uçar Makaslar

Looperlar

Tek Yollu Looperlar

İki Yollu Looperlar

Üç Yollu Looperlar

Dört Yollu Looperlar
Şaftlar

Kaymalı Tip Kardan Şaftlar

Kaymasız Tip Kardan Şaftlar

Şaft Askı Sistemleri

Role Yolları

Zincirli Transferler

Soğutma Platformları

Profil Soğutma Platformları

Çubuk Soğutma Platformları

Soğuk Makaslar

Doğrultma Makinaları

Tek Kanallı Doğrultma Makinaları

Paketleme Sistemleri

Profil Paketleme Sistemleri

Çubuk Paketleme Sistemleri

Bağlama Makinaları

Tel Bağlama Makinaları

Çember Bağlama Makinaları

Paket Tartım Sistemleri



ÇELİKHANE

Hurda Presi

Hurda Arabası

Hurda Sepeti

Makas

Soğutma Platformu

Vinçler



İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0232 479 67 29
Faks 0232 479 17 86
Email info@nurermakina.com.tr
Resmi Web Sitesi www.nurermakina.com.tr
Adres 1429 Sokak No: 1 Doğanlar Bornova
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri