Mikrosan Makina

  • Makine
  • KOCAELİ

Hakkımızda

Mikrosan Makine ve Kalıp Sanayii A. Ş., 1978 yılında kuruldu. Kurulduğu günden bu yana da plastik hammadde ile üretim yapan firmaların çözüm ortağı olarak faaliyet gösteriyor. Hizmet verdiği üretici firmaların üretim aşamalarını kolaylaştırmak, daha yüksek kalitede üretim yapmalarını sağlamak, başarı grafiklerini yükseltmek ve üretim maliyetlerini düşürerek karlılıklarını artırmak için sürekli projeler geliştiriyor.

Üretici firmalara eksiksiz hizmet verebilmek ve hizmet verdiği firmalara üretimin her aşamasında kusursuz bir partner desteği sağlayabilmek için, bilimin ve teknolojinin tüm gelişmelerini yakından izliyor. Bu alanda uzman profesörlerin danışmanlığı ışığında kendini sürekli geliştiren Mikrosan, AR-GE departmanının elde ettiği bilgiler ışığında çalışanlarını eğitiyor, firmaların üretim biçimlerine göre özel projeler geliştiriyor ve benzersiz teknolojileri üretici firmaların hizmetine sunan bir mühendislik firması olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Mikrosan hizmet verdiği firmaların üretim süreçlerine katkıda bulunmanın, aynı zamanda ekonomiye de büyük yararlar sağlayacağı bilinciyle çalışır. Firmaların üretim sürecinin kolaylaşmasına ve hızlanmasına, üretimde kalitenin artmasına, maliyetleri düşürerek karlılığı artırmasına katkıda bulunarak, üretici firmaların büyümesine ve yeni atılımlar yapmasına da katkıda bulunur.

Mikrosan uzman mühendisleri, danışmanlık desteği alınan profesörler ve hep daha iyiyi hedefleyen AR-GE departmanı ile müşterileri için ideal çözüm ortağıdır.

Mikrosan, hizmet verdiği üretici firmaların üretim kalitelerini artırmaları için onlara destek verir. En iyi sonuçların alınması için, üretimde kullanılan makinaların da en iyisi olması gerektiği prensibinden yola çıkarak, kendi üretimini ciddi testlerden geçirir.

Ürettiği makinaların uzun ömürlü olması ve kaliteli üretim yapabilmesi için, en kaliteli malzemeleri kullanır. Makinalarına dışarıdan eklediği her ünite için dünyanın en iyilerini seçer. Üretici firmalara en iyi partnerlik hizmeti verebilmek için, her biri kendi alanında uzman mühendislerle projeler geliştirir.

ÜRÜNLERİMİZ;

-BORU HATTI

-GRANÜL HATTI

-PROFİL HATTI

İletişim

Yetkili Rauf RUSTAMOV
GSM
Telefon 0262 751 06 05
Faks 0262 751 20 02
Email rauf.rustamov@mikrosanmak.com
Resmi Web Sitesi www.mikrosanmak.com
Adres Gebze Plastikçiler Sanayi Bölgesi
6.Cadde 62. Sokak No:4
Gebze
Şehir KOCAELİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri