Maksimum Makina

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Maksimum Makina; konularinda dünya lideri olan firmalarin yüksek teknoloji mühendislik ürünlerini
Türkiye’ deki kullanicilarin hizmetine,

koşulsuz müşteri memnuniyeti
güvenilir ve dürüst iş anlayişi
7/24 saat servis
uygun fiyat
geniş stok çeşidi
gelişmiş teknik servis

ile sunmayi ilke olarak benimsemiştir...

INR BEARING FULL SERAMİK RULMANLAR

ZrO2 malzemeden yapılmış full seramik rulmanlar; elektriksel ve manyetik dayanımı (elektrik akımı geçirmeme ve mıknatıslanmama), aşınma ve korozyana dayanıklılığı, yağlama ve bakım gerektirmemesi gibi mükemmel özellikleri sayesinde, yüksek ve düşük sıcaklıklarda, ağır çalışma şartlarında ve özel uygulamalarda kullanıma uygundur. İç ve dış bilezik ve bilyalar full seramik ZrO2 malzemesinden, kafes standart olarak PTFE malzemeden yapılmıştır, ayrıca istendiği taktirde kafes, GRPA66-25, PEEK, PI, AISI SUS 304, SUS 316 gibi malzemelerden de imal edilebilir.

Si3N4 malzemeden yapılmış full seramik rulmanlar; ZrO2 malzemeden yapılmış full seramik rulmanlara göre daha iyi performansa sahiptirler, Si3N4 full seramik rulmanlar daha yüksek yüklere dayanıklı olup, daha yüksek sıcaklık uygulamalarında kullanılabilirler. İç ve dış bilezik ve bilyalar full seramik Si3N4 malzemesinden, kafes standart olarak PTFE malzemeden yapılmıştır, ayrıca istendiği taktirde kafes, GRPA66-25, PEEK, PI gibi malzemelerden de imal edilebilir.

PERMA OTOMATİK YAĞLAYICILAR

1934 yılında kurulmuş olan Alman Perma-Tec GmbH firması, 1964 yılında CLASSIC tek nokta otomatik yağlayıcı sisteminin buluşunu gerçekleştirmiş ve patentini almıştır, bu nedenle Perma ismi 40 yıldır yağlama teknolojisinde yaratıcı ve yenilikçi çözümler ile anılmaktadır. Perma-Tec’ in tek nokta ve çoklu nokta yağlama sistemleri dünyadaki tüm endüstrilerde ve uygulamalarda kullanılmaktadır. Perma-Tec, tek nokta otomatik yağlama sistemlerinde dünya lideridir ve dünya üzerindeki diğer tüm üreticilerden daha fazla sayıda otomatik yağlayıcı üretmektedir. Her 19 saniyede bir dünyanın herhangi bir yerinde bir Perma ürünü monte edilmekte veya değiştirilmektedir. Madencilik, çimento, demir – çelik, enerji, makina imalati, otomotiv, gıda, plastik ve kimya endüstrileri, otomatik yağlama sistemlerinde Perma’ ya güvenmektedirler. Perma-tec; elektrokimyasal tek nokta otomatik yağlayıcıları (CLASSIC, FROST, FUTURA, NOVA), elektromekanik tek nokta otomatik yağlayıcıları (STAR VARIO, STAR CONTROL TIME, STAR CONTROL IMPULSE) ve elektromekanik çoklu nokta otomatik yağlayıcıları (PRO MP-2, PRO C MP-2, PRO MP-6, PRO C MP-6, NET, ECOSY) üretmektedir.

ZM ENDÜKSİYONLU RULMAN ISITICILARI

Rulman arızalarının yaklaşık %16’ sı, yanlış montajdan ya da yanlış montaj tekniklerinin kullanılmasından kaynaklanmaktadır. Dogru rulman montajı için uygulamaya bağlı olarak mekanik, ısıtma ve hidrolik yöntemlerinden birinin kullanılması gerekmektedir. Uygulamaya bağlı olarak doğru montaj yönteminin seçilmesi, rulman servis ömrünün artmasını ve erken rulman arızaları nedeniyle olaşabilecek maliyetlerin azaltılmasını sağlayacaktır.

Bugün endüksiyonlu ısıtma yöntemi, kontrol edilebilir, etkin ve güvenli olduğu için rulman ısıtma teknikleri arasında en fazla kullanılan yöntemdir. Bir çok özelliğe sahip endüksiyonlu ısıtıcılar ile ısıtma işlemi sırasında rulmanların hasarlanması önlenmektedir.

Yüksek teknoloji AUELY endüksiyonlu rulman ısıtıcılarının sahip olduğu özellikler;

3 kademeli güç ayarı
elektromanyetik endüksiyon
endüksiyon bobininin dışarıda olması nedeniyle ısıtma süresinin azaltılması
LCD ekran
ısıtma işleminin sonunda uyarı sinyali
error göstergesi
sıcaklık ve zaman modları
sıcaklık modu kullanılırken geçen rulman ısıtma süresini gösterme özelliği
manuel ve otomatik demagnetizasyon
aşırı akım koruması
son kullanılan sıcaklık veya zamanın hafizada tutulması
farklı ebatlardaki profiller sayesinde farklı ebatlarda rulmanları kısa sürede ısıtma imkanı
ISO 9000 ve CE belgeli
1 yıl garanti

DURBAL ROD BAŞLARI

Alman DURBAL GmbH & CO.KG firması yüksek yüklere dayanıklı, yüksek hassasiyette ve güvenilir rod başı/ mafsal kafa imalatçısıdır. Oynak bilyalı rod başları, ilk olarak 60 yıl önce SCHLEGEL markası ile havacılık sektöründe kullanılmıştır. Bugün de DURBAL marka oynak bilyalı rod başları tüm endüstriyel uygulamalar için standart çözüm haline gelmiştir. DURBAL 65 yılı aşan tecrübesi ile kendi konusunda dünya lideridir. DURBAL; bakım gerektirmeyen, teflon çalışma yüzeyine sahip rod başları (BEM, BEF, EM, EF) ile beraber oynak bilyalı (BRM, BRF, PM, PF) ve oynak makaralı (BRTM, BRTF) rod başları üretmektedir. Farklı dizayndaki DURBAL rod başları ile değişik çalışma şartları için optimum çözümler sağlanmaktadır.


İletişim

Yetkili Kaan BAYRAKTUTAN
GSM
Telefon 0212 250 53 56
Faks 0212 250 53 57
Email info@maksimak.com
Resmi Web Sitesi www.maksimak.com
Adres Camii Kebir Mahallesi, Kasap Zekeriya Sokak,

No:13, Kat: 3 - 4, 34440

Kasimpaşa – Beyoğlu
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri