Ksg Makina İml.san.ve Tic.ltd.şti.

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

KSG Makina kurulduğu 2002 yılından bu yana çelik imalat konusunda sahip olduğu bilgi birikimi ile çeşitli sektörlerin ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Ağırlıklı olarak İş Makinaları sektörüne yoğunlaşmış olan KSG Makina, bu sektörün dünya çapında önde gelen üretici firmalarına yan sanayicilik yapmakla birlikte, Enerji, Savunma Sanayi, İnşaat, Demir-Çelik ve Gıda Sektörlerinin de yurt içi ve yurt dışındaki pek çok ihtiyacına çözüm üretmektedir.
Müşterileri ile uzun soluklu çözüm ortaklığı ilişkisi oluşturmanın önemine inanan KSG Makina, her türlü projede müşterilerinin ihtiyaçlarını iyi analiz edip, Kalite, Maliyet, Teslimat üçgeninin en uygun dengesini kurarak çözüm üretmeye odaklanmıştır.

Her ikisi de Makina Mühendisi olan şirketin kurucu ortakları, şirketin uluslar arası arenada örnek teşkil edebilecek bir ölçeğe ulaşması için tüm kaynaklarını sürekli büyüme ve gelişmeye ayırmaktadırlar. İlk olarak dünyanın önde gelen İş Makinaları üreticilerinden birisi olan Komatsu firmasına yan sanayicilik yaparak çalışmalarına başlamış olan KSG Makinanın müşteri ve ürün portföyü hızla geliştirilerek aynı sektörün pek çok farklı büyük temsilcisi de şirketin müşterileri arasına katılmışlardır. Bununla yetinmeyen şirket kurucuları, daha sonra özellikle enerji ve inşaat sektörleri başta olmak üzere pek çok farklı sektörün çelik ve aluminyum üretim ihtiyaçlarına da cevap verebilecek bilgi ve teknoloji birikimini şirketin bünyesine katmışlardır.

Şirketin Misyonunu, Çeliğin olduğu her yerde başarılı ürünler üreterek büyümek ve ülke içerisinde daha çok katma değer yaratıp daha çok istihdam sağlamak olarak çizen KSG Makina kurucuları, kendilerine vizyon olarak da içinde bulundukları sektörlerin yalnızca yurt içinde değil, yurt dışında da aranan ve tercih edilen, uluslar arası rekabet gücü yüksek, makina parkı ve bilgi birikimi güçlü, sürekli öğrenen ve gelişen, bu gelişimi destekleyecek insan kaynaklarının huzurlu ve mutlu çalışarak başarılı olacakları, çevreye ve etik değerlere saygılı bir şirket olmayı belirlemişlerdir.

İletişim

Yetkili Şener SEZGİN
GSM
Telefon 0216 411 89 11 - 0216 411 89 17
Faks 0216 411 89 18
Email ksg@ksg.com.tr
Resmi Web Sitesi www.ksg.com.tr
Adres FABRİKA : Mersin Yolu 18. Km.,
Seyhan - ADANA

İstanbul İrtibat Ofisi
Sahrayıcedid Mah., Atatürk Caddesi,
Dilkum Sitesi 7. Blok, Kat:3, No: 19
34734 Kadıköy - İSTANBUL
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri