Mısırlı Makina İmalat

  • Makine
  • UŞAK

Hakkımızda

Mısırlı Makina Limited Şirketi 1992 yılında Uşak’ ta kurulmuştur.

Türk Olukçuluk Sektörüne yeni bir anlayış getiren Mısırlı Makina, ilk olarak bu makinayı Türkiye’ye tanıtan ve yaygınlaştıran firma olarak sektöre hizmet vermektedir.Üretim kapasitesini sürekli olarak arttırmaktadır.


Mısırlı Makine ; Tasarım ve Mühendislik kabiliyetiyle, günümüz teknolojisini yakından takip ederek, kaliteden ödün vermeden ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan bir anlayışla dünya standartlarına uygun ve dünya ölçeğinde imalat yaparak, ekonomik çözümler üretmeyi amaç edinmiştir.

Kalite Politikamız
Güvenlik Donanımı

Mısırlı eksizoluk makinalarında , tüm güvenlik önlemleri dünya standartlarında üretilmiş olup, 73/23/ECC Alçak Gerilim Direktifi ve 98/37/EC Makina direktiflerine uygun olarak üretim yapılmaktadır. Ayrıca elektrik bulunan bölümlerde EN60204 Nolu Makinaların Elektrik Donanımı Standartlarına uygun gerekli Elektrik Testleri yapılmaktadır.

Garanti Belgesi

Mısırlı eksizoluk makinaları , Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'ndan onaylı Garanti Belgesine sahiptir. Makinalarımız 2 yıl garantilidir.

CE Belgesi

Mısırlı eksizoluk makinaları CE belgelidir. Avrupa Birliği Standartlarına uygun olarak üretilmiş olup , gerekli test ve kontrollerden geçirilmiştir.

Marka Tescil Belgesi

Mısırı eksizoluk makinaları , Türk Patent Enstitüsü tarafından onaylı EKSİZOLUK Tescilli Markasına sahiptir.

Eksizoluk Çekme Makinası
Eksiz Oluk Çekme Makinası ; yapıları yağmur suyundan korumak amacıyla , yağmur ve kar suyu toplamak ve tahliye etmek için kullanılan oluğun üretiminde kullanılır.

Eksiz Oluk Çekme Makinası , rollform metodu ile üretilen , çeşitli kalınlıktaki ve özellikteki bant halindeki metal rulo malzemeyi soğuk şekillendirip eksiz, parçasız bir biçimde oluk haline getiren makinadır.

Eksiz Oluk Çekme Makinası; bir elektrik motorunun tahrikiyle çalışır.

Zincir-dişli mekanizmasıyla güç aktarılır ve form silindirlerine hareket verilir.

Bu sayede rulo halindeki malzemenin silindirler arasından geçmesi sağlanır ve malzemeye form verilmiş olur.Makinada ince cidarlı U kesitinde profil elde etmek esas amaçtır.

Oluk, operatörün istediği uzunlukta çekilebilmektedir.

Ürünlerimiz
30 cm
33 cm
37 cm
Aksesuarlar

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0276 216 63 61 - 0276 216 63 62
Faks
Email eksizoluk@eksizoluk.com.tr
Resmi Web Sitesi www.eksizoluk.com
Adres Yıldırım San.Sit.No:66
Şehir UŞAK

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri