Nks İç Ve Dış Ticaret

  • Makine
  • ANKARA

Hakkımızda

Ticari hayatına Ankara’da, 1992 yılında küçük bir giyim mağazası ile başlayan firmamız, bugün birkaç alanda faaliyet gösteren bir iç ve dış ticaret firması olarak faaliyetlerine devam etmektedir. NKS her türlü sanayi ve ticari mamülün ithalat ve ihracatını yapabilecek bir altyapı ve tecrübeye sahiptir. Merkez ofisimiz Ankara olup, çeşitli illerde bulunan anlaşmalı depolarımızdan ürün sevkiyatlarını yapmaktayız.

Şu an çalışmalarımız ağırlıklı olarak sıvı temizlik malzemeleri, gıda ürünleri, regüle veya ihraç fazlası stok giyim ürünleri, hurda plastik, hurda kauçuk ve iş makinaları yedek parçaları üzerine devam etmektedir.

Bunların dışında Türk firmalarına yurt dışından, yabancı firmalara da Türkiye’den ürün temini konusunda danışmanlık ve aracılık hizmeti vermekteyiz. İhtiyaç duyduğunuz herhangi bir ürün için ücretsiz olarak pazar araştırması yapar ve en uygun alternatifleri sunarız. Bir anlaşma olması durumunda ya satıcı olarak ürünü direk tedarik ederiz yada aracı firma olarak belli bir komisyon üzerinden sözleşme yaparız.

HİZMETLERİMİZ;

HURDA PLASTİK

HURDA KAUÇUK

TEKSTİL ÜRÜNLERİ

GIDA ÜRÜNLERİ

İŞ MAKİNASI

YEDEK PARÇA

ORJİNAL

VEYA

KULLANILMIŞ

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0312 354 34 58
Faks 0312 354 35 59
Email info@nkstrade.com
Resmi Web Sitesi www.nkstrade.com
Adres Abdülkadir Geylani Cad. 71-2 Sok. No: 2-7 Ostim
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri