Kromel Makina

  • Makine
  • SAKARYA

Hakkımızda

Kromel, 1980 yılında, bir aile şirketi olarak, süt işleme tesislerine ve gıda endüstrisine hizmet vermek amacıyla üretim hayatına başlamıştır. Bugün, Türkiye’de tüm süt ve gıda sanayi sektöründeki firmaların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde lider bir kurum haline gelen KROMEL, 1980’den günümüze Ar-Ge, tasarım ve ürün geliştirme çabalarına paralel olarak gelişme göstermiş olup, Türkiye’de Gıda sanayinin önderi olarak yurtiçi ve yurtdışında ilerlemektedir.

Kromel 30 yıllık tarihi boyunca, teknolojik gelişmeleri yakından takip etmiş ve Ar-Ge programları dahilinde süt endüstrisi için makine parkını ve ürün çeşidini geliştirmiştir. KROMEL’in ürün portföyünde; içme sütü, kaşar, beyaz, gouda, mozzarella, hellim, eritme, krem, dil ve örgü peyniri çeşitleri, yoğurt, ayran, smetana, kefir, meyveli yoğurt, tereyağ, kaymak ürünleri için makine ve ekipmanlar; ayrıca, KROMEL’in sürekli gelişim felsefesine istinaden, şarap, bira, meyve suyu, sütlü tatlılar, çikolata, meyveli jöle, bal, reçel, helva, lokum üretim hatları için gerekli makine ve ekipmanlar bulunmaktadır. Bunların yanı sıra, Süt Toplama Tankları, Süt Nakil ve Ölçüm Sistemleri konusunda Türk-Alman işbirliği çerçevesinde geliştirilen Süt Nakil (Toplama) Tankları ve Ölçüm Sistemlerini 2004 yılının başında ürün portföyüne almış olup, Süt Soğutma tankları çeşitlerinide arttırmıştır. Bu ürün çeşitlerinde ileri teknoloji uygulamaları başlatılmıştır. 2007 yılında Otomatik Bayaz Peynir Üretim hatları konusunda Hollanda ortaklığı ile yeni vizyon açmaktadır.

Kromel, TSE, TSEK, TUV-EN 287-1 ve EN 1418, ISO 9001 (2008) Kalite Sistem Sertifikalarına göre ürettiği ürünleri ile şimdiden Türk ve Dünya Makine Endüstrisinde gelecekte önemli merkez nokta olmaya aday firmadır. KROMEL vizyonu, sektöründe üretim ve servis hizmetleri ile bir dünya markası olmayı amaçlamaktadır. KROMEL, ürün geliştirme çabaları, kaliteli ürün ve zamanında teslim vizyonu ile kalite hedeflerini ve müşteri tatmin seviyesini her geçen gün arttırmaktadır.

Hedefimiz, Sürekli Gelişmek, Sürekli Geliştirmek!



Misyon & Vizyon
Kromel vizyonu "Yeniliğin temsilcisi ve kalitenin adı" olarak, "Sağlıklı Gıda Tüketimine değer katan" misyonu ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Kalite Politikası
1993’den bu yana Kromel endüstriyel gıda sanayinde mevcut olan yüksek kalitedeki ürünleriyle tanınmaktadır. Endüstriyel Gıda Sanayi verimliliğinde üretim sistemlerinin önemli bir rol oynadığının farkında olarak ürün ve hizmetlerimizi her zaman yüksek kalite standartları ile çalışmayı hedeflemekteyiz. Başarılı ve uzun süreli bir çalışma için

Gıda tüketim alışkanlıklarının , Sağlıklı Gıda tüketimine yönlendirmek.
Yenilikçi methodların hem ürün gelişiminde hem de çalışma sisteminde uygulanması
Doğru ve güvenilir ürün hedefli çalışma
Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma
Kalite politikası ile hizmet vermeyi kendisine ilke edinen Kromel Makine Sanayi A.S. yönetimi bu yöndeki çalışmalarını başarı ile sürdürmekte olup ISO 9001, TSE gibi kalite standartları seviyesinde üretimine devam etmektedir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0264 276 84 66 - 0264 276 87 21
Faks 0264 276 87 20
Email kromel@kromel.com.tr
Resmi Web Sitesi www.kromel.com.tr
Adres 1.Organize Sanayi Bölgesi 1. Yol 54060 - Hanlı Arifiye
Şehir SAKARYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri