Köse Kardeşler Damper Makina

  • Makine
  • BİLECİK

Hakkımızda

Türkiye’nin en eski ticari araç üst yapı ve treyler üreticisi olan KÖSE Kardeşler A.Ş 1950’den beri sunduğu kaliteli ve uzun ömürlü ürünleri ile sektörün lider kuruluşlarından biridir.

1950 yıllarında Bilecik ili Pazaryeri ilçesinde KÖSEOĞLU KARÖSERİ faaliyete başlayan KÖSE Kardeşler A.Ş. 1969yılında yine Pazaryeri ilçesinde İBRAHİM KÖSE ve OĞULLARI adı ile 250 m² ‘lik demirci atölyesi tamir ve kaynak işleri ile, çalışmalarının devamını sağlamıştır. 1975 yıllarından itibaren, traktör römorku imalatı, konveyör imalatı; 1980 yıllarında hafriyat damperi, damperli dorse(yarı römork) ve bahçe traktörü imalatını üreterek, Türkiye ekonomisindeki yerini almaya başlamıştır. 1985 yıllarında hidrolik arka kapaklı hafriyat damperlerini müşterisi ile buluşturan Köse Kardeşler A.Ş. 1993 yılında Hardox 400 sacdan hafriyat damperini, AR_GE çalışmaları sonucu başarıyla tamamlamıştır.


1989 yılında Bilecik ili Bozüyük ilçesine taşınan KÖSE Kardeşler A.Ş. Bozüyük Sanayi Bölgesinde yatırımlarını tamamlayarak faaliyetine devam etmiştir.

1994 yıllarında geri dönüşüm sektörü için Türkiye’nin ilk hidrolik hook-lift(atık taşıma aracı hidrolik üstyapı) katı atık ve hurda toplama konteynırlarını, üretmiştir. Bugün itibarı ile Ar-Ge çalışmaları sonucu 2ton-25 ton arasında Hook-Lift çeşitleri mevcut olup, Geri dönüşüm sektöründeki Hook-Lift taşıma sistemleri üretiminin yurt içindeki payının %40 ına sahip olan firmamız Köse Kardeşler markası ile yurt içine dağılmıştır.

Son onbeş yıldır geri-dönüşüm sektörüne; taşıma araçları, ayrıştırma ve taşıma konveyörleri, sıkıştırma presleri sunan ve ISO 9001 kalite yönetim sistemiyle ve CE uygunluk beyanı ile üretim yapmakta olan firmamız, bu sektörde lider bir kuruşuştur.

Geri-Dönüşüm sektörünün yanı sıra işletmemiz inşaat ve maden sektöründe farklı kullanım alanlarına farklı damperler sunmaktadır. Demiryolu sektöründe, Özel projelerde, Ar-Ge çalışmaları ile KÖSE Kardeşler A.Ş bu gün geldiği noktada sektörce tercih edilen bir marka haline gelmiştir.
Köse Kardeşler A.Ş. Müşteri istek ve beklentilerini ön plana alarak, çalışanları ile birlikte sürekli gelişme anlayışı içinde, kalite sistem şartlarını sağlayarak çalışmalarının devamlılığını taahüt eder.

Köse KARDEŞLER de herkes işinin lideri olarak çalışır.




Yarım asırı geride bırakan Köse KARDEŞLER, aile şirketi olup projelerinize destek için, sizleri ÇÖZÜM ORTAKLIĞI na davet eder.

Sektörümüzde kalitede lider olabilmek için müşterilerimizi;
istek, beklenti ve gereksinimlerini ön plana alarak,
çalışanlarımızın ortak katılımı ve çabalarıyla sürekli gelişme anlayışı içinde,
kalite yönetim sistemi şartlarını sağlayarak,
tam anlamı ile memnun etmektir.

Bunu sağlarken de, çevreye duyarlı davranarak, çalışanlarımızın
işçi sağlığı ve güvenliği konularında gelişimlerini sağlamayı
taahhüt ederiz.

İletişim

Yetkili Celalettin KÖSE - Mehmet KÖSE - Ahmet KÖSE
GSM 0533 201 21 11
Telefon 0228 315 64 00
Faks 0228 315 64 01
Email info@kosekardesler.com
Resmi Web Sitesi www.kosekardesler.com
Adres Eskişehir Karayolu üzeri 3.km No:232
Bozüyük
Şehir BİLECİK

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri