Makisan Makine İnş.san.ve Tic.ltd.şti.

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

25 senelik sektör deneyimi sonucu Yusuf KURT tarafından 2004 yılında kurulan firmamızda,
CNC tezgahlarıyla ağırlıklı olmak üzere talaşlı imalat yapılmaktadır.

Tezgahlarda CAD-CAM programı kullanılmaktadır.


CNC’ lerin yanında taşlama tezgahları, manuel frezeler parkurumuz da mevcuttur.

Her türlü hassas ölçülerdeki parçalar taşlama tezgahlarımızda istenilen toleranslarda yapılabilmektedir.

Üretimimizden çıkan her parça Kalite Kontrol tarafından bünyesinde bulundurduğu kontrol ekipmanlarıyla kolaylıkla ölçülerek müşterilerimize rapor olarak gönderilmektedir.

Vizyonumuz; Türkiye’de ve dünyada tercih edilen ve aranılan yan sanayilerinden biri olmak, en kaliteli ürünleri en iyi fiyata imal etmek ve tam zamanında müşterilerimize teslim etmektir.

Misyonumuz; lider ve güvenilir bir şirket olarak, iş ortaklarımızla yarattığımız güç birliği ile müşterilerimizin, hissedarlarımızın ve çalışanlarımızın mutluluğunu sağlamaktır.

2006 yılında SGS tarafından ISO 9001:2000 belgesini almaya hak kazanmış ve 2009 Mart ayında yine SGS tarafından ISO 9001:2008 revizyonuyla belgesini yeniletmiştir.

"Bunun yanında ISO 16949 Kalite Yönetim Sistemi belgesini en kısa zamanda almak için gerekli çalışmaları bünyesinde sürdürmektedir. Müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda, üretim kapasitemizi her geçen zaman içerisinde, hem operatör hem tezgâh parkuru olarak büyütmekteyiz. Makisan'a ait Pendik'teki 1500 m²'lik fabrikayı daha da büyütmek için gerekli çalışmalara devam etmekteyiz.

MAKİSAN Ailesi'nin fertleri, toplumsal sorumluluklarımızı ve çevreye duyduğumuz saygıyı ön planda tutarak, kendimizi sürekli geliştirip yenileyerek ve en düşük üretim maliyetleri ile çalışarak, verimliliğimizi ve rekabet gücümüzü arttırmayı, bunların sonucu olarak şirketimizi, müşterilerimiz ve çalışanlarımız nezdinde "her zaman tercih edilir" kılmayı görev biliyoruz."

Kalite Politikamız


Biz, Makisan Ailesi’nin fertleri,

Sektöründe lider kuruluş olmak için, koşulsuz müşteri memnuniyeti’ni sağlayacak kalitede ürünler üretmek temel hedefimizdir.

Toplumsal sorumluluklarımızı ve çevreye duyduğumuz saygıyı ön planda tutarak, kendimizi sürekli geliştirip yenileyerek ve en düşük üretim maliyetleri ile çalışarak, verimliliğimizi ve rekabet gücümüzü arttırmayı, bunların sonucu olarak şirketimizi, müşterilerimiz ve çalışanlarımız nezdinde “her zaman tercih edilir” kılmayı görev biliyoruz.

Kalite, tüm çalışanların katılımı ve yönetimin etkin desteği ile sağlanacak, eğitim çalışmaları ile sürekli dinamik tutulacaktır.

Kalite Yönetim Sisteminde sürekli iyileştirme ve belirlenen hedeflere ulaşmak için gerekli kaynakları sağlamayı taahhüt ederiz.


İletişim

Yetkili Yusuf KURT - Zeliha KURT
GSM 0533 420 28 61
Telefon 0216 378 78 28
Faks 0216 378 95 26
Email info@makisanmakine.com
Resmi Web Sitesi www.makisanmakine.com.tr
Adres Mimarsinan Cad. No:20 Şeyhli Pendik
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri