Gülsan Makina

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

GÜLSAN 1971 yılında ülkemizde o gün için üretilmeyen Cam kapı stoplarıyla başladığı çalışmaların ardından bu gün geldiği nokta ile gurur duyuyor.

O yıllardan bu güne hemen her alan baş döndürücü hız ve öngürülemeyen boyutlarda genişledi. Beraberinde yeni konular ve yeni taleplerle üretim ve hizmet anlayışlarıda farklılaştı. Sadece ülkemizdeki iç ve dış mimari mağazacılık, vitrin anlayışı gibi alanlarda GÜLSAN’ın getirdiği çözümlerin oluşturduğu sinerjinin, ekonomik yaşama katkısı önemli boyutlarda oldu.

1986 yılında Isıcam sektöründeki hızlı gelişmeyi fark eden GÜLSAN, bu alanda ısıcam profili ve ısıcam aksesuarlarının üretimini geniş çaplı bir organizasyonla gerçekleştirdi. Ayrıca ısıcam kimyasallarında dünyaca ünlü markaların mümessilliklerini alan GÜLSAN çok kısa sürede sektörde söz sahibi oldu.

Bunun yanısıra bünyesindeki üretim kalemleri, teknolojisi, insan kaynakları, üretim kapasitesi, ihracatı da düşünüldüğünde GÜLSAN sektöründe önemli bir gücü ve misyonu temsil etmektedir.

Kalite konusunda bilinen standartları; hizmet ve beklentileri en üst düzeyde karşılayan yapılanması ile farklılaştıran GÜLSAN, bugün hala ilk günkü heyecanıyla büyüme stratejilerini yeniliyor.

10.000 m²’si kapalı 25.000 m² alanda faaliyet gösteren GÜLSAN her türlü yeniliğe ve gelişmeye açık yönetim kadroları, uyguladığı modern satış ve işletme yöntemleri ile yüksek bir performans sergilemektedir. Kaliteli ve oturmuş yaklaşık 500 kişilik insan kaynağı ile Gülsan; sanayici, küçük sanayici, işadamı, mimar, dekoratör, esnaf vd. kesimlerin yapılarına ve mentalitelerine uygun hizmet beklentilerini en üst düzeyde karşılıyor.

Her şey daha iyi hizmet ve kalıcı işler sunmak için…

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 855 93 90
Faks 0212 855 98 99
Email admin@gulsangrup.com
Resmi Web Sitesi www.gulsanmakina.com
Adres İstanbul Cad. Erdem Sokak. No:6 Gürpınar B.Çekmece
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri