Kriyojenik Vana

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

KADİROĞULLARI MAKİNA SAN TİC LTD ŞTİ 1995 yılından beri kreojenik vana İmalatı yapmaktadır.2006 yılından itibaren üretmiş olduğu vanalarını KMS adı altında üretmeye başlayıp hassas döküm kalitesinde üretime geçip üretmiş olduğu vanaların kalitesini belgeleyerek 27.08.07 tarihinden itibaren ( ped ve tped olmak üzere ) iki farklı CE belgesi almıştır.
KMS vanaları paslanmaz çelikten imal edilerek üretilir. 14 yıllık tecrübe ile geliştirilmiş olması, tam bakımsız uzun süreli operasyon rahatlığı sağlar. Tasarımı operasyon sırasında kolayca bakım avantajı getirmektedir. standart olarak kaynak soketli imal edilirler.
Vana tiplerinin tamamı kreojenik koşullarda azot gazı ile test edilerek EN12266-2 da verilen tüm değerleri karşıladıkları belgelendirilmiştir. Değiştirilebilir üst grup sayesinde olası bakımların kolayca ve süratli uygulanması sağlanmıştır.
Tüm KMS Kreojenik vanaları EN 12300 Oksijen temizliği standardını karşılamaktadır Serbest oturma yüzeyi ısıl genleşmelerden doğabilecek her türlü farklı şartlarda tam olarak sızdırmazlık sağlamak üzere tasarlanmış ve imal edilmektedir.
* Gövdesinin yüzey kalitesi hassas dökümden imal edilmesinden dolayı yüksektir.
* Conta bağlantıları basınç ve türbülans altında çalışacak şekilde tasarlanmış ve imal edilmektedir.
* Tüm contalar ve conta yüzeyleri bakım amaçlı değiştirilebilir olarak tasarlanmış ve imal edilmektedir.
* PTFE conta tipi kullanılmaktadır. Vana ve conta uyumu kreojenik şartlara uygun olarak seçilmiştir.

KMS MARKASI ALTINDA HASSAS DÖKÜM AISI 304 KALİTE KAYNAK SOKETLİ KREOJENİK VANA İMALATI YAPMAKTAYIZ.ÜRÜNLERİMİZ MANUEL OLUP ISO 9001 VE CE ( PED TPED OLMAK ÜZERE İKİ BELGEYE SAHİBİZ )BELGELİ DİR. ADR,PED,TPED NORMLARINA UYUMLUDUR.ÜRÜN ÇEŞİTDİMİZDE DN 15 , DN 20 , DN 25, DN 40 44 mm DN 40 48 mm VE DN 50 ÖLÇÜ ARALIGINDA ÜRETİM YAPMAKTAYIZ.ÜRÜNLERİMİZİN KULLANIM ALANLARINDAN ÖRNEK VERMEK GEREKİRSE AZOT ARGON OKSİJEN , LNG, ASETİLEN GİBİ GAZLARIN DEPOLANMASI VE TAŞINMASI İÇİN YAPILMIŞ OLAN KREOJENİK TANKLARDA KULLANILMAKTADIRLAR...

İletişim

Yetkili KADİROĞULLARI MAKİNA SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
GSM
Telefon 0216 378 52 85 - 0216 595 22 46
Faks 0216 378 49 75
Email info@kreojenikvana.com
Resmi Web Sitesi www.kreojenikvana.com
Adres Ramazanoğlu Mah. Barbaros Cad.Sadabat Sok. No:2 Şeyhli PENDİK
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri