Kadıgil Çelik

  • Çelik Konstrüksiyon
  • KOCAELİ

Hakkımızda

Kadıgil Yapı olarak, sektöre damgamızı vurmanın haklı gururunu üzerimizde taşımaktayız. Fiyat uygunluğunu ve dürüst çalışmayı kendisine ilke edinmiş olan firmamız, toplam kalite anlayışına sadık kalarak ve konusunda sürekli araştırma, geliştirme, kalite standartlarına uyarak sektöründe seçkin bir isme sahip olmuştur.Kadıgil Çelik Makine, Fikret Çelik tarafından 1993 y ılında Gebze Kocaeli'nde kurulmuştur. 1997 tarihinde KADIGİL Çelik Makine İnş. San. Tic. Ltd. Şti. olarak değiştirilmiştir. Çelik konstrüksiyon, panel, kaplama ve inşaat konusunda faaliyet gösteren firmamız Türkiye'nin önemli kuruluşlarından bir tanesi olmuştur.

8000 metrekare açık sahası 10.000 metrekare kapalı olan çelik üzerine kurulu modern fabrikamızda üretim yapmaktayız. Fabrikamız bünyesinde her üretim aşamasında %100 kaliteyi sağlayan ileri teknoji ile donatılmış makine parkı firmamıza ait ürün teknoloji ile d ünyada teknolojik gelişmeleri baz alıp uyarlayan bilgisayar destekli tasarım ünitesi uzman konstrüktör, makine mühendislik-inşaat mühendislik ve operatörleri kadrosu montaj hattı ve kalite kontrol birimi bulunmaktadır. Firmamız 2001 tarihinden itibaren İSO 9001 belgesine sahiptir.

Bu konstrüksiyon ağır şartlara dayanabilmesi için dizayn edilmiştir. Üretim esnasında en iyi ve dünya marketlerinde onaylanmış ekipmanlar kullanılmaktadır. İleri teknoloji CNC makine tezgahlarında üretilen parçalar mükemmel şekilde işlenir. Kalite kontrol ünitemizde,alınan malzemeden başlanarak bütün üretilen parçalar test ortamında kontrol edilir ve montaja uygunluğu saptanır. Planlama organizasyon bölümümüzde uygulanan çağdaş planlama yöntemleri ve kalifiye organizasyon yöneticilerimizle en kısa ve zamanında teslim sürelerine sahibiz. Hedefimiz, müşterilerimizi ürün kalitemizle memnun etmektir.Firmamız bütün faaliyetlerini profesyonelce yapıp; hizmet esnasında ve sonrasında sizleri zor durumda bırakmayacak şekilde tüm enerjisi ile çalışmaktadır.

Firmamız faaliyet gösterdiği sektörde tanınan bir firma olarak kazandığı saygınlığı uzun yıllar boyunca sürdürme hedefindedir. Sektörün öncü kuruluşlarından biri olma yolunda atmış olduğumuz adımların etkili sonuçlar vermesi büyüyen bir firma olarak kalıp sektöründe Kadıgil Yapı olarak bizi bulunduğumuz faaliyet alanında lider konuma getirmiştir. Müşteri memnuniyetinin bilincinde olarak müşteri odaklı çalışmalarımızı daha üst seviyeye taşımak için daha çok çalışmaktayız.

KADIGİL'in felsefesi kalite, müşteri tatminkarlığı ve sürekli gelişimidir. Firmamız referanslarda görüldüğü gibi yerli ve yabancı firmalara aynı hassasiyettedir. KADIGİL müşterilerine değer verir. Müşterilerimize satış öncesi ve sonrası hizmeti direkt olarak yapılmaktadır. Fiyat politikamız müşterilerimizi destekleyici, kalitemizden ödün vermeyecek şekilde hazırlanmıştır. Müşterilerimizin değişim ve gelişimine katkıda bulunmak anlayışımızdır.Kurulduğu günden bu yana sürekli gelişme, yenilik ve yenileşmeyi ilke edinen KADIGİL yatırımları girişimciliği ve dünya standartlarındaki üretim kalitesi ile çelik işletme teknolojisi alanında Türkiye liderleri arasına girmiştir. KADIGİL çağdaş teknolojisi, uzman dinamik yönetici kadrosu ve 10 yıllık tecrübesi ve 21.yy teknolijisiyle, gelecekte de yeni nesillere hizmet vermeye devam edecektir.

İletişim

Yetkili Fikret ÇELİK
GSM
Telefon 0262 653 76 60
Faks 0262 653 29 68
Email kadigilcelik@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.kadigil.com.tr
Adres Sırasöğütler mah. Çelikoğlu cad. N:151 Darıca Gebze
Şehir KOCAELİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri