Kaya Mak.kimya Tem.end.mut.gıda Mak.ltd.şti.

  • Makine
  • İZMİR

Hakkımızda

1978 yılından bu yana; otel, patisserie, fırın, restaurant, et entegre tesisleri, yemek fabrikaları, kasaplar vb. gıda sektörü ile ilgili her türlü işletmelerde yıllardan beri güven ile kullanılan Topçugıdamak Türkiye'deki pazarlama, satış ve teknik serviste yetkili bayisi olarak Kaya Makina Ltd.Şti. ile değerli işletmelerin her türlü taleplerine, çok kısa sürede ve çok geniş imkanlar ile hizmet etmeye devam etmektedir.

Kendi projelerinide hayata geçiren firmamız alanındaki en kaliteli ürünleri optimum işlevsellikle size sunmaktadır. Memnuniyet ve şikayetlerini bizimle paylaşmanız sayesinde kaliteli üretim standartı yakalayan firmamız, kalite kontrol ekibi ile size kusursuz hizmeti sunmaktadır.

Firmamız Türkiye'nin her bölgesine ve yurt dışına yıllardır güvenle satış ve servis sunmaktadır.Uzun ömürlü, dayanıklı parçalardan oluşan makinalarımız, bugün gıda sektöründe hızın gerektiği yerlede kalite ve hijyeni de ihmal etmeyen işletmelerin bir numaralı tercihi olmaktadır. Sürekli olarak kendini yenileyen ve geliştiren firmamız sizlere çok uygun fiyatlarla hizmet etmekten de memnuniyet duymaktadır.

ÜRÜNLERİMİZ;

GIDA MAKİNALARI
Kuruyemiş, Baharat Öğütme
Et İşleme Makinaları
Sebze İşleme Makinaları
ENDÜSTRİYEL MUTFAK
FIRINLAR
FIRIN EKİPMANLARI
AMBALAJLAMA MAKİNALARI
MUTFAK EKİPMANLARI

İletişim

Yetkili
GSM 0533 719 33 61
Telefon 0232 457 91 27
Faks 0232 457 91 34
Email info@kayasan.com
Resmi Web Sitesi www.kayasan.com
Adres Gürçeşme Caddesi No : 23
YENİŞEHİR
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri