Kocamaz Makina

  • Makine
  • İZMİR

Hakkımızda

1978 yılında "titiz üretim" ve "standart kalite" anlayışıyla kurulan KOCAMAZ Makina Sanayi, üretim ve kalite anlayşından hiç taviz vermeden bugün 30.000 m²'si açık, 11.000 m²'si kapalı yeni üretim tesisinde son teknoloji makine parkuruyla değişik sektörlere makine üretmektedir. Uzman ekibi özellikle ve öncelikle "mobilya imalatı, tarım, hayvancılık ve zeytinyağı" sektörlerine olmak üzere çeşitli üretim avantajlarına sahip makineleri projelendirir, üretir, uygular ve satış sonrası hizmetleri ile müşteri memnuniyetini sağlamayı profosyonelce gerçekleştirmektedir.

Yurt içi ve yurt dışı taleplere yeni üretim tesisinde yapılan modernizasyonlar sonucunda daha rahat cevap verebilmekle birlikte daha geniş ve stoklu ürün yelpazasiyle gelen taleplere de gecikmeden cevap verebilmektedir.

KALİTE KONTROL

Üretilen ürünlerin standart kaliteye ulaşmaları, üretim ve kalite kontrol ekibinin kordineli çalışması ile sağlanmaktadır. Kaliteyi prensip kabul eden kendi alanlarında uzmanlar son teknoloji ürünü ekipmanlar eşliğinde KOCAMAZ markasının kalite anlayışını temsil eder.

SATIŞ SONRASI HİZMET

Satış sonrası destek hizmeti talebe bağlı olarak KOCAMAZ Makina'nın kendisi veya bayileri aracılığı ile anında müşterilerine yanıt vermek ve müşterilerine üretimde maksimum verimi kazandırma üzerine oluşturulmuştur.

Kullanıcı hataları hariç tüm ürünler garanti kapsamında olup değiştirilmekte ve üretim kesintisi yaşatılmamaktadır.

Ayrıca Türkiye'nin dört bir yanında bulunan servis hizmet ağı ile yedek parça, teknik destek gibi konularda da hizmet sunmaktadır.

AR - GE

Ar-Ge departmanının en ince ayrıntıları araştırması, yılların tecrübe ve bilgi birikimiyle değişen teknolojiyi hızlı bir biçimde uyumlu hale getirip yaratıcılığını ortaya koyması temel görevidir. Bu anlayışla Ar-Ge uzmanları müşterilerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda maksimum düzeyde fayda sağlayacak makineler dizayn etmektedir.

Çünkü araştırma ve geliştirmeye verilen önem "KOCAMAZ" markasının gelecekte de var olma arzusunun en büyük göstergesidir.

ÇEVRE POLİTİKAMIZ
Çevrenin korunması ve çevre kirliliğinin azaltılması için gereken tüm kanun ve yönetmeliklere uymak.
Üretimde enerji ve hammadde kullanımı konularında tasarruf yapmak.
Çalışanlarını ve müşterilerini çevre konusunda bilinçlendirmek.

KALİTE POLİTİKASI
Pazardaki gelişim ve değişim ihtiyacının AR-GE tarafından yakından takip edilip, yapılan yeniliklerin müşteriye en hızlı ve en ekonomik şekilde ulaştırılması.

KALİTE HEDEFİ
Maliyetleri düşürmek, müşteriden alınan siparişi zamanında üretmek ve satış sonrası teknik destek vermek.

ÜRÜNLERİMİZ;

-HAVALI ZIMBA VE ÇİVİ ÇAKMA TABANCALARI

-ZEYTİNYAĞI MAKİNELERİ

-PELET PRESLERİ

-YEM MAKİNELERİ

-SU POMPALARI

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0232 853 74 00
Faks 0232 853 74 01
Email kocamaz@kocamaz.com.tr
Resmi Web Sitesi www.kocamaz.com.tr
Adres İzmir - Aydın Asfaltı N:7 Yazıbaşı Mevkii TORBALI
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri