İntermes Makina

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Çelik Konstrüksiyon
8 yılı aşkın tecrübe..
Çelik konstrüksiyon işinde yüksek kaliteyi Türk sanayisine kazandırmayı hedef alarak hayatına başlayan Intermes Makina, bugün gelinen noktada, çelik yapı tasarımı ve üretiminde 8 yılı aşkın tecrübesiyle birçok yerli ve yabancı firmanın haklı güvenini kazanarak iş ortağı olmuştur. Kurulduğu günden bu yana, gelişime verdiği önemi yıllık cirosunun önemli bir kısmını yeni bölümlerin entegrasyonuna ayırarak kanıtlayan Intermes Makina, bugün kumlama, boyama, CNC plazma kesim ve geniş makina parkı bölümleriyle hızlı, kusursuz ve düşük maliyetli üretim kabiliyeti kazanmıştır.
8 yılı aşkın tecrübesi, profesyonel personeli, kusursuz tasarım ve üretim süreç yönetimi sayesinde, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaktayız.

BAŞARI HİKÂYEMİZ

Intermes Makina , Abdullah KOÇAK tarafından 2003 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan bu yana yerli ve yabancı firmalara tasarım, üretim ve inşaat şeklinde hizmet vermiştir.
profesyonel çalışma anlayışını hedefleyen firmamız, yaptığı ve yapacağı çalışmalarla çelik ve çelik konstrüksiyon sektörüne hizmet etmeyi amaçlamıştır. Türkiye genelinde konstruksiyon ve mimari çelik konstruksiyon yapı uygulamarı yapıyoruz

Vizyonumuz

Intermes Makina yenilikçi anlayış içerisinde teknoloji eşliğinde
ve müşterilerimizin istekleri doğrultusunda en iyi hizmeti sunmak her zaman idealimizdir.Dinamizmini tecrübelerinden ve siz değerli
müşterilerinden alan kuruluşumuz deneyimli elemanlarıyla ve önemli projeleriyle Çelik Konstrüksiyonda en alt birimden yöneticisine kadar katılımcı bir anlayış içerisinde sürekli üretmekte ve kendini yenilemektedir.

Kaliteli hizmet anlayışımız katılımcılığa verdiğimiz değer anlayışı
ve şüphesiz siz değerli müşterilerimizin istekleri doğrultusundadır.Güven,kalite ve deneyim her zaman kaçınılmazımız olmuştur.

Sağlamlık ve estetizmin kaynaştığı adres Intermes Makina

Misyonumuz;
Tamamiyle yerli sermayemiz ve isabetli çalışmalarımızla üretmekle kalmayıp ülkemize olan yatırımların daha da artması yönünde olan girişimlerde her zaman milli büyümeyi ilke edinmek,çelik sektörüne öncü olmak ve bu yolda istihdamın adresi olmak ...

Her zaman Türkiye nin dünyaya açılan en sağlam penceresi olmak misyonumuzdur...

Firmamızın bünyesinde yapılan başlıca işler çelik konstrüksiyon temellidir.

Firmamızda müteahhitlik işleri bünyesinde;

Çelik Konstrüksiyon
Endüstriyel yapılar
Çelik çatı
Depreme dayanıklı bina
Deprem takviyesi
Çatı, cephe ve panel kaplama
Asma kat
Kendi bünyemizin sağladığı rahatlıkla;

CNC tezgah ile kesim ve markalama
Depolama tankları
Paslanmaz işleri
Akaryakıt depolama tankları
Kumlama ve boyama
Silobas tamiri ve imalatı
modern teknoloji kullanılarak yapılmaktadır.

İletişim

Yetkili Abdullah KOÇAK
GSM
Telefon 0216 499 14 67
Faks 0216 314 71 92
Email info@intermesmakina.com
Resmi Web Sitesi www.intermesmakina.com
Adres Des Sanayi Sitesi 104 Sk. B-9 Blok No:8 Dudullu-Ümraniye
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri