Ankara Dişli Dövme San.tic.ltd.şti.

  • Makine
  • ANKARA

Hakkımızda

Hema Dişli Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1974 yılında kurulmuştur. Üretim yeri Ankara Polatlı Karayolunun 55. kilometresinde bulunmaktadır. Tesis 70.000 m2 kapalı alana sahip olup 1980 yılında Eaton lisansı altında komple şanzıman, diferansiyel üretimi ile faaliyete geçmiştir.

O günden beri Hema Dişli, hem ulusal hem de uluslar arası pazarda kamyon, savunma araçları, minibüs-otobüs ve tarım ve iş makinaları sektörüne dişli sistemler ve parça üretim ve satışında söz sahibi bulunmaktadir.

Bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışı müşterileri için 400.000 adedin üzerinde komple kamyon şanzıman ve diferansiyeli, milyonlarca dişli, mil, takviye ve güç alma üniteleri ve dişli sistemler üreterek Türk ekonomisine katkı sağlamıştır.

Hema Dişli yaklaşık 500 adet çalışanı ve 50 milyon USD.nı aşan cirosu ile dişli üretiminde Türkiye’nin en köklü ve lider üreticisidir.

Hema Dişli kurulduğu günden beri ürettiği ürünlerini ABD, İngiltere, İspanya, İrlanda, Fransa, İtalya, Belçika, Brezilya, İran, Pakistan, Hindistan ve İsrail’e ihraç etmektedir.

VİZYONUMUZ
Sahip olduğu nitelikli insan gücü ve sürekli geliştirdiği teknolojik altyapısı ile Türkiye ve dünyada lider sistem üreticilerinden olmaktır.

Hema Dişli kendisine, çalışan ve müşteri memnuniyeti ile ülkenin mutluluk ve refahını hedef edinir.

MİSYONUMUZ
Hema Dişli teknolojik gelişmeye, kaliteye, çevre duyarlılığına önem vermekte ve pazar beklentilerinin üzerinde ürün kalitesi, zamanında ve rekabetçi koşullarda ürün teslimini kendisine ilke edinmiş bulunmaktadır.

HİZMETLERİMİZ;
Dişli Üretimi
Satış Sonrası
Yedek Parça
Bizimle Çalışmak İçin

ÜRÜNLERİMİZ;
Otomotiv
Savunma
Dövme




İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0312 646 50 50
Faks 0312 646 50 10 - 0312 646 50 11
Email satis@hema-disli.com.tr
Resmi Web Sitesi www.hema.com.tr
Adres Ankara Polatlı Karayolu 55. Km. 06901, P.K.:22 Polatlı
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri