Hoşoğlu Makina San.inş.ltd.şti.

  • Makine
  • BİLECİK

Hakkımızda

Hoşoğlu Makine Limited Şirketi 1989 yılında bozüyük küçük sanayi sitesindeki 200 m² atölyede faaliyetlerine başladı. 1994 yılında Yeşilkent yolu üzeri Bozüyük
Bilecik ’deki fabrika sahaları mevkiine tesislerini kurdu.

7500 m² açık 2500 m² kapalı alanda 30 mm’ ye kadar saç kesim ve büküm işleme kapasitesine sahip makinalarıyla , çelik konstrüksiyon bina işleri anahtar teslim olarak yapılmaktadır. Ayrıca benzin istasyonlarına depo tankları , fabrika toz emme sistemleri, her çeşit ham madde siloları, un fabrikalarına yem ve buğday stok siloları ,marketler için raf sistemleri ,seramik fabrikalarına makine parçaları , bakım onarım işleri , her türlü metrajlara uygun olarak çelik çatı , çelikten fabrika imalatları , proje çizimleri dahi tarafımızdan yapılmaktadır.

Yıllık 1500 ton çelik işleme kapasitesi , 4 teknik 30 uzman Personel ile faaliyetlerine devam eden HOŞOĞLU MAKİNA , makine montajı dahil anahtar teslim çelik yapılaryapmanın yanında yurt dışında fabrika tesisleri kurarak imalatları ve montajı yapmaktadır.

Çatı kaplama işleri , Panel saç, trafez demir doğrama , kapı çerçeve fabrika kapıları ,sürgülü Açılır kamyonet kasaları çelik saç kasalar , oda kapıları saç kasaları , raylı sistem fabrika giriş kapıları , kanal ızgaraları ve çeşitli demir işleri yapılmaktadır.

Devam etmekte olan yurtdışı ve yurtiçi bağlantılı işlerinde anahtar teslim imalatlar yapabilmek için alt yapı çalışmaları devam etmektedir.

2007 yılı içerisinde fabrika binamıza ilave yapılarak tesislerimizi büyütmeyi hedeflemekteyiz. Firmamız kapasitesi bu sayede artırarak yurt içi ve yurt dışında daha geniş ölçekli hizmet vermeyi hedefleri arasında yer almaktadır.

Müşterilerimizin beklentileri bizim kalitemizi belirler. Müşterilerimizin nezrinde ürünlerimizin yüksek kalite imajının sürekli olarak sağlanması temel ilkemizdir.
Bu ilkeye bağlı olarak,

*Teknolojik gelişmeleri takip ederek, yeni ürünler geliştirmek,
*Üretimden sevkiyata tüm aşamada müşteri odaklı kalite, hizmet ve mükemmellik prensiplerini uygulamak,
*Üretimimizde verimliliğe ve ekonomiye önem vermek,
*Uluslararası standartlar ve mevzuat koşulları ile uyumlu bir kalite yönetim sisteminin uygulanmasını sağlamak,
hedeflerimizdir.

Bu hedeflerin gerçekleştirilmesi için tüm çalışanlarımızın bilinçli katılımını sağlamak, kalitemizin ve müşteri memnuniyetinin sürekli iyileştirileeği inancındayız.

İletişim

Yetkili Yakup HOŞOĞLU
GSM
Telefon 0228 314 35 75 - 0228 314 72 51 - 0228 314 72 52
Faks 0228 314 72 54
Email hosoglumakina@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.hosoglumakina.com
Adres 4 Eylül mahallesi Yeşilkent yolu no 7 Bozüyük
Şehir BİLECİK

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri