Uztech Jenaratör

  • Jeneratör Ve Enerji
  • ADANA

Hakkımızda

1982 Yılında faaliyete başlayan firmamız Adana Organize
Sanayi Bölgesinde 3000 m2 kapalı alanda üretim
yapmaktadır. Ayrıca Adana Yeni Metal Sanayi bölgesinde
1000 m2 açık alan ve 2000 m2 kapalı alanda jeneratör
bakım, onarım, satış sonrası hizmetlerini sunmaktadır.


Türkiye' de yerli malı TSE belgeli tek alternatör üreticisi olan firmamız, üretim fabrikamızda teknoloji ile insan emeğini birleştirmektedir. Uluslar arası belgelerede sahip olan alternatörlerimiz yüksek kalitede hizmet verebilmemizi sağlayan en önemli üretim unsurlarımızdandır.


Ülkemizin geleceği için, hareket enerjisini elektrik enerjisine çeviren alternatör üretim teknolojisine bu topraklarda sahip olmanın bilinciyle ayrıca jeneratör üretmekteyiz. Sadece üretmek ile kalmayıp, araştırma geliştirme faaliyetlerimiz ile Türkiye' de jeneratör üretiminde ilklere de imza atmaktayız.


Bu sayede jeneratör üretimi bizim işimiz diyebilmekteyiz.
Şu an Uztech ve Inova markalarımız ile pazarda müşterilerimize en uygun alternatifleri sunma gayesi içerisindeyiz.


Üretici firma olmanın avantajı ile "Butik" (Tailor Made) olarak tabir edilen özel üretim sistemlerimizlede müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Mutluluk ve huzur.


Uztech Jeneratör; ev, villa, ofis ve küçük işletmeler için 0,5-12 KVA arasında motorlu benzinli jeneratörlerin satışını ve satış sonrası hizmetlerini vermekte; büyük işletmeler için 8-3500 KVA arasında dizel motorlu, 380-415V, 3 Faz, 50 Hz, veya 416-480 V , 3 Faz 60 Hz gibi özel tip jeneratör gruplarının imalatını, satışını ve satış sonrası hizmetlerini yapmaktadır.


Firmamız, endüstriyel tip jeneratör gruplarında yakıt tiplerine göre benzinli ve dizel, ağır hizmet tipi motorlarını, Alternatör olarak; bakım gerektirmeyen, hassas voltaj regülasyonlu alternatörleri kendisi üretip kullanmaktadır. Jeneratör grupları isteğe göre manuel marşlı, otomatik marşlı veya senkronize panolu olarak üretilmektedir.




Mutlu müşteri, huzurlu çalışan anlayışını benimseyen şirketimiz satış öncesi güç ve yer tespiti, satış, satış sonrası hizmetler, montaj, ilk çalıştırma, servis ve yedek parça hizmetlerini başarı ile sürdürmektedir.


Sizler için ülkemizde üretiyoruz, gelecek için üretiyoruz.

İletişim

Yetkili Alper KUNT
GSM
Telefon 0322 359 51 41
Faks 0322 428 58 05
Email alperkunt@uztech.com.tr
Resmi Web Sitesi www.uztech.com.tr
Adres Yeni metal san. sitesi girişi Şakirpaşa cad. No:329 Seyhan
Şehir ADANA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri