Arcan End.mak.iml.tic.ltd.şti.

  • Makine
  • ANKARA

Hakkımızda

Arcan Endüstri Olarak Ankara Ostik Organize Sanayinde 1992 yılında kurulmuş olan fabrikamız 1200 m2 kapalı alan 300 m2 açık alanda hizmet vermektedir. Firmamızda Halı Yıkama Makinaları, Halı Sıkma Makinaları, Yerde Yıkama Makinları, Tozçırpma Makinaları, Havuzda Islatma Makinaları, Kurutma Fırınları, İmalatı Yapılmaktadır.

Firmamız kendi sektöründe müşterilerine profesyonel bir anlayış çerçevesinde hizmet veren ve aynı zamanda gelişen teknolojiyi takip eden, sergilediği ciddi ve sistematik yaklaşım, uzmanlık gerektiren bilgi, birikim ve beceriyle donatılmış kadrosuyla size özel proje ve tasarımlarıyla sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda çağdaş teknolojiler uygulayarak kaliteli hizmet anlayışıyla çalışmaktadır.
Firmamız TSE ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi prosedürlerinin uygulanması ile kalite politikasında temel felsefe olarak benimsemiştir.
Firmamızda Halı Yıkama Makinaları, Halı Sıkma Makinaları, Yerde Yıkama Makinları, Tozçırpma Makinaları, Havuzda Islatma Makinaları, Kurutma Fırınları, İmalatı Yapılmaktadır. paslanmaz çelik, endüstriyel mutfak makine ve cihazlarının imalatı, tıbbi cihazlar, medikal cihazlar ve makinlar, servis ekipmanları, mutfak onarımları, bulaşıkhane, çamaşırhane ve otel ekipmanlarının proje, tasarım, dekorasyon, montaj organizasyonu yaparak Türkiye’nin her yerine ve sektöre hizmet vermektedir.

Tüm yönetici ve çalışanlarımızın katılımıyla, müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve beklentilerine uygun ürün ve hizmetleri, en kısa zamanda, en uygun maliyette ve en iyi kalitede müşteriye sunmak amacıyla, dürüst, disiplinli, saygılı iş hakimiyetini sağlayan ve yenilikler için sürekli iyileştirici faaliyetleri gerçekleştiren, bu yenilikleri sağlarken personele düzenli olarak eğitim vererek müşteri memnuniyetimiz en üst seviyede tutmak şirketimizin kalite politikasıdır.

HİZMETLERİMİZ;
C TİPİ HİDROLİK PRESLER
ENDÜSTRİYEL ÇAMAŞIRHANE
HALI SIKMA MAKİNALARI
HALI YIKAMA MAKİNALARI

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0312 385 87 39 - 0312 385 87 40
Faks 0312 385 07 26
Email
Resmi Web Sitesi www.arcanmakina.com.tr
Adres Ostim 31. Sokak No: 118-120 Ostim
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri