İl - Ko Makina

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

2000 yılında İstanbul’da ilaç sanayinde 30 yıllık birikiminin ürünü olarak Ahmet Uysal tarafından kurulan İL-KO’nun kuruluş amacı ilaç ve kozmetik sanayine teknik destek sağlamaktır.Beraberinde getirdiği geniş tecrübe,müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı İL-KO’yu ilaç ve kozmetik sanayinin bir çözüm ortağı haline getirmiştir.

Ülkemizde 1980’li yıllarda ilaç sanayinde yerleşmeye başlayan iyi üretim uygulamaları şartları (GMP) günümüzde İSO, TSE, Çevre ve Sağlık Bakanlığı standartları ile gıda ve kozmetik sanayinde de kalifiye ekipman kullanımı kalifiye üretim alanlarına sahip olma ve kalifiye personel ile üretim yapma zorunluluklarını beraberinde getirmiştir.


İL-KO ilaç sanayindeki geniş tecrübesinin sonucu olarak ürettiği makina ve yedek parçalarda önce insan ve önce çevre prensibiyle sertifikalı ve çevre dostu malzemeler kullanmayı ilke edinmiştir.

İL-KO bu yaklaşımı kapsamında Türkiye ve Dünya üzerinde(başta Yunanistan,Irak,Suriye ve Türki Cumhuriyetleri olmak üzere) hijyenik ürünleri, test ve devreye alma prosedürleri,eğitim ve servis hizmetleriyle sizlerin yanında olmaktan mutluluk duyar.


Genişleyen teknik ve akademisyen kadrosu ile İL-KO parça onarım hizmetleri ve kendi üretimi olan metal tüp dolum kapama,plastik tüp dolum kapama ve blister ambalaj makinaları temini ile de siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir.

HİZMETLERİMİZ;

İkinci El Makina Temini

Revizyon ve Bakım

Teknik Servis

ÜRÜNLERİMİZ;

Blister Ambalaj Makinaları
DP-40
DP-40, PVC’ye istenen şekli vererek drajeyi alüminyum folyo ile PVC arasında sabitleştirir.Tek kişi ile 8 saatte (drajenin büyüklüğüne göre) yaklaşık 40-50bin blister ambalaj yapar.

DPP-130C
Düz tip kalıplar, pozitif basınçla şekil verme, seri no baskısı, kesme, folyo ve plastiği otomatik beslemeli ambalaj makinesidir.Frekans kontrollü hız ayarı ile dakikada 6 – 35 vuruşa sahiptir.Kolay ayarlanabilir strok 40 – 110 mm aralığındadır

Tüp Dolum ve Kapama Makinaları
RGN-15
RG – 15 Aluminyum Tüp dolum ve Kapatma Makinesi değişik şekil ve ölçülerdeki metal tüplere krem,pomat,diş macunu,losyon gibi ürünlerin hassas gramajlarda dolumunu yapar ve katlayarak kapatır.Kapanan kısma çelik harflerle tarih ve seri numarası gibi bilgileri basar.Tüp kalıpları değiştirilerek istenen ölçülerde tüplerle çalışılabilir

RGNF-30
RGNF – 30 Tam Otomatik Tüp Dolum ve Kapatma Makinesi
Tüp besleme haznesine fazla mikatarda konan tüpler otomatik tüp besleme cihazı sayesinde konumlama kalıplarına yerleştirilerek düzenli bir şekilde doldurulurlar.

Paslanmaz İşleri
Yeni metal atölyemiz ile her türlü paslanmaz parça üretimi.

Yedek Parça ve Kalıp İmalatı

İletişim

Yetkili Ahmet UYSAL
GSM 0532 334 78 13
Telefon 0212 674 70 78
Faks 0212 674 70 79
Email ahmet.uysal@il-ko.com
Resmi Web Sitesi www.il-ko.com
Adres Yeni Maltepe Cad. Emintaş Akel San. Sitesi No:141 Bayrampaşa
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri