Erkan Eğitim Kurumları

  • Eğitim -Kırtasiye - Kurslar
  • ADANA

Hakkımızda


Erkan Eğitim Kurumları Atatürkçü düşünce doğrultusunda, düşüncelerini özgürce ifade eden, dünyaya sevgi ve barış penceresinden bakmayı amaçlayan, çağdaş gençliğin yetiştirilmesinde katkılarını esirgemeyen bir Eğitim kurumdur.

"Zor Bizimle Kolaydır" sözünü slogan olarak benimsemiş olan Erkan Eğitim Kurumları, bugünkü başarısına ulaşma yolunda filizlenmenin ilk temelini Merhum Kurucumuz Sayın Hatip AVLAR kuruculuğunda 1989 yılında sürücü kursunu açarak başlatmıştır.


1989 yılında eğitime başlarken personel sayısı 10, ilk dönem aday sayısı ise 4 kişiden ibaretti. Kısacası zor yılların başlangıcıydı 1989. O zor günlerden bugünlere ulaşmadaki başarının temel anahtarı insanları önemsemekti. Önemsenmek insan ruhunun en temel ihtiyacıdır. Özel Erkan Eğitim Kurumları bu düşünceden yola çıkarak, insani değer yargılarına önem veren, akıl ve bilimin yol göstericiliğinde bilgiye ulaşmak için çaba sarf eden, hedeflerine doğru yürürken yılmayan, zirvede olmak için kendine güvenen insan olmanın ortamını hazırlar


İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0322 363 13 00
Faks 0322 363 03 64
Email info@erkanegitim.com.tr
Resmi Web Sitesi www.erkanegitim.com.tr
Adres Tepebağ Mh.Çakmak Cad.27040 sk.No:5 Seyhan
Şehir ADANA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri