Ekmekçi Makine

  • Makine
  • HATAY

Hakkımızda

Ekmekçi Makine San. Tic. Ltd. Şti. adı altında Antakya/Hatay’da faaliyet gösteren firmamız 35 yıldır Nebati yağ sektörüne yönelik ürünler üretmiş yurt içinde ve yurt dışında sayısız fabrikalar projelenmiş ve kurulumlarını kendi ürettiği makinelerle gerçekleştirmiş ve yatırımcısının hizmetine sunmuştur.



4.000 m2 kapalı 2.000 m2 açık alana sahip son derece modern tezgahlarla donatılmış yeni tesislerimizde, kalifiye personelimiz, teknikerlerimiz, ustalarımız, mühendislerimiz ve tamamı beyaz yakalı idari personelimizle bilgisayar desteğini de arkamıza alarak, takım ruhu anlayışıyla hizmete devam etmenin haklı gururunu yaşamaktadır.



35 yıldır ürettiği makine ve ekipmanlarla bitkisel yağ tesisleri konusunda tecrübesini ortaya koyan firmamız son yıllarda bu uzmanlığını T.S.E.K ve ISO 9001 kalite sistem belgeleri ile destekleyerek kalitesini belgelemiş ve kurumsallaşma yönünde önemli adımlar atmıştır.



Ürün kalitesi ve sunduğu hizmete bağlı müşteri memnuniyetini en önemli şirket politikası olarak belirleyen firmamız daha az enerji harcayan daha yüksek kapasiteli daha verimli daha uzun ömürlü ve daha yüksek teknoloji ürünü makineler geliştirmek için AR-GE faaliyetlerine çok önem vermekte ve ürün yelpazesini her geçen gün arttırarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedeflemektedir.



Ürettiği ürünlerin önemli bir kısmını ihraç eden firmamız ülkesinin adını yurt dışında duyurmanın ve ülkeye döviz kazandırmanın ayrıca gururunu yaşamaktadır.



Bu katologta ürettiğimiz tüm ürünlerle ilgili bilgileri ve referanslarımızı bulabilirsiniz.



Bitkisel yağ makineleri dünyasına hoş geldiniz.

FAALİYETLERİMİZ;

KOMET firmasının (Original Linter Makineleri ve Savcın Makineleri

Yedek Parçaları) Türkiye Temsilciliği.


Bitkisel Yağ Tesislerinin Projelendirilmesi

Bitkisel Yağ Tesislerinde Kullanılan Makinelerin İmalatı

Bitkisel Yağ Tesislerinin Montajı

Bitkisel Yağ Makineleri için Yedek Parça İmalatı ve Satışı

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0326 267 31 41 - 0326 267 31 37
Faks 0326 267 31 38
Email info@ekmekcimakine.com
Resmi Web Sitesi www.ekmekcimakine.com
Adres İskenderun Yolu Üzeri 15. Km. P.K. 126 Antakya
Şehir HATAY

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri