Fors Makina

  • Otomatik Şanzıman
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Fors Makina Ltd. olarak müşterilerimizin Allison şanzumanlarına yüksek kaliteli yedek parça ve servis hizmeti vermekteyiz. Allison'un, GM pick-uplarda bulunan en ufak şanzumanı olan 1000 serisinden, 150 tonluk kaya kamyonlarında bulunan 9000 serisi şanzumanlarına kadar pek çok modelin yedek parçasını stoklarımızda bulunduruyoruz. Firmamız Türkiye’nin en büyük Allison şanzuman yedek parça stoklarına sahiptir. Stoklarımızda bulunmayan parçaları ise çeşitli yurtdışı kaynaklarımızdan kısa sürede tedarik edebiliriz. Siparişler, stokta mevcutsa, çoğunlukla aynı gün kargoya verilmektedir.

Firmamız aynı zamanda çok geniş surplus Allison parça stoğuna sahiptir. Bu parçalar kapatılan şantiye depolarından, kamu kuruluşlarının ihtiyaç fazlası satış ihalelerinden, özel şirketlerin ihtiyaç fazlası satışlarından satın alınmıştır. Bu parçaların büyük çoğunluğu kutulu, temiz ve orijinal malzemelerdir. Ucuza mal edildikleri için indirimli fiyat avantajları müşterilerimize direkt olarak yansıtılır.

Firmanın kurucusu Metin Sungur 1984 yılı başlarından 2007 yılı sonlarına kadar, toplam 23 yıl eski Allison Transmission Türkiye distribütörlerinde ("Başakıncı" ve "Hema Makina") çalışmış ve pek çok Allison modeli ile ilgili olarak Indianapolis ve Hollanda'da bulunan eğitim merkezlerinde eğitim almıştır. Metin Sungur Allison'un, hem eski tip, hem de yeni elektronik kontrollü şanzuman modellerinde geniş tecrübe sahiptir ve şanzumanlarınızla ilgili problemlerin tespiti ve giderilmesi konusunda sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Ancak günümüz şanzumanlarının çoğunluğu elektronik olduğundan, bazı temel diagnostik aletlere ihtiyaç vardır ve bu sebeple, çoğunlukla telefon üzerinden maalesef kesin ve doğru bir teşhis konulamamaktadır.

İster yedek parça, ister servis konularında tüm talepleriniz için bizi arayınız. Siparişlerin büyük ya da küçük olması önemli değildir, doğru parçayı tespit edip, en uygun şekilde müşteriye teslim etmek bizim görevimizdir.

Stok fazlası, işinize yaramayan Allison şanzuman yedek parçalarınız ile her zaman ilgiliyiz. Keza kullanmadığınız eski Allison şanzumanlarınız da bizim için değerlidir. Bu değerlerin hurda fiyatına kaybolmasını istemiyorsanız bizi arayın, inceleyip size gerçek değerini verelim.




Bizi arayın; işinize yaramayan Allison yedek parçalarınızı ve
eski Allison şanzumanlarınızı değerlendirelim!

HİZMETLERİMİZ;

ALLISON ŞANZUMAN

Yedek Parça

Servis

DETROIT DIESEL

İletişim

Yetkili Metin SUNGUR
GSM
Telefon 0216 660 08 16 - 0216 660 08 17
Faks 0216 660 08 14
Email forsltd@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.forsltd.com
Adres Fors Makina Sanayi Ltd. Şti.
Yedpa Tic.Merkezi, E Cad. No:82
34780 Ataşehir
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri