Assk Kahve

  • Cafe Bar ve Restorantlar
  • İSTANBUL

Hakkımızda

1997 yılının Ağustos ayında Kuruceşme’de boğaza sıfır sırın bir kulübede acılan assk kahve, açıldığı günden bu yana bir çok İstanbullunun gözde yeri olmuştur.
Yaz aylarında geniş bahçesinde cıvıl cıvıl bir kalabalığı ağırlar, kışın ise denizden ve Aşşk’ından kopmak istemeyen müdavimlerine vazgeçilemeyen sıcak yuvayı yaşatır .


Menüsünde yaratıcı, sağlıklı ve ıc acıcı olması on planda tutulan assk kahvede sıcak ve soğuk sandviçler ve salataların yanı sıra sebzeli tofu, otlu omlet gibi hoş surprizler de bulunur. Kış aylarında assk ta pişen çorbaların ve her gün çıkan farklı bir sıcak ev yemeğin tadına doyum olmaz.


Assk Kahve!nin açık olduğu her gün ve saatte tadına varabileceğiniz ev kahvaltısının ise en hoş tarafı istediğiniz kahvaltılık çeşidini istediğiniz kadar sipariş edebilmeniz ve minik tabaklarda masanıza getirilmesi. Bu kahvaltıda sızı bomba gibi hissettirecek her şey var: ev reçelleri, cam balı, organik keçi boynuzu pekmezli tahin pekmez, fıstık ezmesi, hellim peyniri, ekolojik zeytinler, neler neler…

Sağlığımız yediklerimizle, yediklerimizin sağlığı da onları oluşturan malzemelerle baslar. İşte bunu için Aşşk'ta yıkama suyu dahil bütün sular çok gelişmiş bir arıtma filtrasyon sisteminden geçer, bütün yemekler sızma zeytinyağı veya az miktarda saf tereyağı ile pişer, yumurtalar İstanbul yakınlarından sağlıklı tavuklardan elde edilir, mümkün olan yerde ekolojik ürünler kullanılır, yiyecekleri saklama ve pişirmede en iyi şartlar sağlanır. En azından bunlar kadar önemli olan bir şey de Assk Kahve'de yiyecekler huzurlu bir ortamda, işini seven kişiler tarafından sevgiyle hazırlanır, sunulur… bunun için bu güne kadar assk ta bir yiyen bir daha gelir. Hem midesi huzur bulur hem de ruhu…

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 265 47 34 - 0212 287 53 85 - 0212 231 91 72 - 0212 219
Faks 0212 287 57 80 - 0212 231 91 62
Email info@asskkahve.com
Resmi Web Sitesi www.asskkahve.com
Adres KURUÇEŞME : Muallim Naci cad. 64-B KURUÇEŞME

NİŞANTAŞI : Teşvikiye cad. Reasürans Çarşısı N:63 - 66 NİŞANTAŞI

Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri