Emir Dekoratif Demir Makina

  • Ferforje
  • İSTANBUL

Hakkımızda

1995 yılında ferforje ile tanışan kurucularımız 11 yıllık deneyimin ardından 2005 yılında EMİR DEKORATİF işletmesini kumuşlardır.

Kurucularımız Ömer AVCU ve Alaaddin DİLBAZ'dir

" Biz Demire Hayat Katıyoruz..." sloganı ile başladığımız bu zorlu maratonda her bir ürünü seri üretimden gibi değil, ayrı bir sipariş olarak gördük ve her biri kaliteli ürünler ile müşterilerimizin beğenisini kısa sürede topladık.
Vizyonumuz

Ferforje üreticileri ile rekabet ortamında memnun müşteri portföyümüzü arttırmak, sıcak ve soğuk demir işleyerek ferforje ustalarına zengin ürün yelpazesi sunmaktır.

Misyonumuz

ise Üretim yaparken istihdam ortamı yaratmak, ülke ekonomisine faydalı olabilme yolunda adımlar atmaktır.

Firmamız özellikle ferforje sektöründe üretim yapan dekorasyon işletmelerine yönelik ferforje grubu ürünler üretmektedir. Sıcak demircilik diye tabir edilen demir şekillendirme yöntemlerinin yoğunlukta kullanıldığı, soğuk şekillendirme ile de zenginleştirilen bol çeşitlerimizi ürünlerimiz menüsü altında inceleyebilirsiniz.
Özellikle demir doğrama ustalarının işlediği motifler ile kapı, pencere, merdiven korkulukları motifleri, dekorasyon paneller, baba demirler, mızrak uçları, rozet yapraklar, kapı göbek, ayna ve kolları, profil lamalar ve lama demirler üzerine seri üretim yapmaktayız. Kısacası " Biz Demire Hayat Katıyoruz..."

ÜRÜNLERİMİZ;

-BAHÇE KAPILARI

-BİNA GİRİŞ KAPILARI

-BALKON KORKULUKLARI

-CAM KORKULUKLARI

-DEKORATİF PARÇALAR

-DUVAR KORKULUKLARI

-MERDİVEN KORKULUKLARI































İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 634 41 05
Faks 0216 634 41 06
Email emirdekoratif@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.emirdekoratif.com
Adres Alemdağ Cad. İnkılap Mah. Site Yolu Aksanayi Sit. 2. Kısım A-Blok No: 63-34 Ümraniye
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri