Ergünay Makina

  • Makine
  • GAZİANTEP

Hakkımızda

ERGÜNAY TEKSTİL VE KONFEKSİYON MAKİNALARI SANAYİ ve TİC.LTD.ŞTİ. 1994 Yılında Gaziantep'te Kurulmuştur.Siruba Adlı Sanayi ve Konfeksiyon Dikiş makinalarının Güneydoğu Anadolu Bölge Bayiisi olup yedek parça ve deneyimli teknisyen eleman kadrosuyla hizmet vermektedir.

Baba mesleği olan makinacılıktan 1994 yılında babamdan ayrılıp Ergünay Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Ltd.Şti.faaliyete geçirdim. Marka olarak benimsediğim Siruba'yı tüm konfeksiyon ve tekstil makinalarıyla ayrıca yedek parça ve teknik servisi ile yeni kurulacak olan konfeksiyon ve tekstil atölyelerine hizmet verdik.Oluşumumuzu tamamlayan güçlü kadromuzla Tetaş A.ş'nin Güneydoğu Anadolu Bölge Bayiiliğimizle hizmetlerimizi daha da genişleterek Kahramanmaraş,Adıyaman,Şanlıurfa,Kilis,Antakya ve ilçelerine kurduğumuz konfeksiyon atölyelerinde müşteri çevremizi daha da genişlettik. 1997 yılında Ergünay Makina olarak patentimizi aldık Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Markalaştık. Ergünay makina gerek yedek parça olarak gerekse teknik servis olarak müşteri memnuniyetiyle kalitisini ve fiyatlarını entekreleştirmiştir. Konfeksiyon ve tekstil olarak en büyük fabrikadan en küçük atölyesine her türlü teknik servis ve yedek parça ihtiyaçlarını karşılayabilmekteyiz. Teknolojiye ayak uydurarak yeni gelişmeleri ve üretime yeni çıkmış olan makinaları zaman zaman yapmış olduğumuz fuar ve seminerlerimizle tanıtıp piyasaya sunduk. Şuan tüm kadromuzla Güneydoğu Anadolu bölgesi ve çevresine halen hizmet vermekteyiz.

YEDEK PARÇA
Yüksek tutarlar ödeyerek satın aldığınız orjinal yedek parçalar, yatırdığınız parayı amorti edip ardından size tatmin edici karlar kazandırması ancak makinanızın %100 performanslı çalışmasıyla mümkün olur.

Yüksek performansı ise ancak orjinal parça kullanarak elde edersiniz. Makinenizi çok özenli ve dikkatli kullansanız bile sonunda bazı parçaların kullanım ömrü dolacak ve aşınmalarla birlikte arızalarda ortaya çıkmaya başlayacaktır.

Orijinal parça ile taklit (yada korsan) yan sanayi parçası görünüşte birbirinin aynısı gibidir. Yine görünüşte taklit yedek parça daha ucuzdur. Ancak bu ucuzluk aradaki büyük kalite farkını gizlememelidir. Yani parça satın alırken ucuz fiyat tuzağına düşmemeniz gerekmektedir.

ISO9001-TÜV tarafından kalite kontrolü yapılmış parçaları kullanarak:

Garanti kapsamı dışına çıkmamış olursunuz.
Makinenizden en yüksek çalışma ve iş performansını alırsınız.
Makinenizde orijinal yedek parça kullanarak büyük para ve zaman kaybını önlemiş olursunuz.
Arıza ve aşınma frekanslarını azaltarak önemli işleriniz sırasında yaşanacak olumsuzlukları oluşmadan önlemiş olursunuz.
Ucuz ve kalitesiz kopya parçanın fiyat cazibesine kapılarak makinenizin önemli ve pahalı parçalarına zarar vermez ve zamanından önce aşınmalarını önlersiniz.
Uzun vadede en az onarım maliyetine katlanırsınız.
Orijinal yedek parça kullanarak makinenizin kullanım ömrünü azaltmamış olursunuz.

İletişim

Yetkili İbrahim ÖZTÜRK
GSM
Telefon 0342 220 94 80 - 0342 231 39 91 - 0342 221 11 28
Faks 0342 232 23 54
Email info@ergunaymakina.com
Resmi Web Sitesi www.ergunaymakina.com
Adres MERKEZ : Kurtuluş Mahallesi İnönü Caddesi No:192-E Şahinbey

TEKNİK SERVİS : Kurtuluş Mahallesi İnönü Caddesi No:192-D Şahinbey
Şehir GAZİANTEP

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri