Erkuşlar Makina

  • Vinç
  • İSTANBUL

Hakkımızda

ERKUŞLAR; 1952 senesinde Karaköy / Istanbul'da ticari amaçli Anadolu teknik hirdavat toptanciligina yönelik olarak kurulmustur.

ERKUŞLAR; 1984 den bu güne kaldirma ve tasima ünitelerinin mekanik, hidrolik, elektrikli makine ve ekipmanlarini kendi imalatlarinin yani sira uzak dogu ve Avrupa'daki firmalarla is birligi yaparak Türkiye pazarinda ihale , toptan satis ve mümessillik dallarinda hizmete devam etmektedir.


Üretimde kalite ve standartlara önem veren ERKUŞLAR Üretim yelpazeleri içinde Köprü tavan vinçleri, portal ve pergel vinç sistemleri Ile monoray elektrikli vinç sistemleri ve özel kaldirma ve tasima makineleri imalati konularinda uzmanlasan kurulusumuz, tamamen yerli üretim ve teknolojisine ek olarak, Dünya Standartlari'na ayak uydurmak ve özel müsteri Isteklerine cevap verebilmek için konusunda uzmanlasmistir.



ERKUŞLAR, TSEK kalite belgesine sahip olup; 1000 m2 kapali alanda yirmi kisilik kadrosuyla tamamen proje mühendislik hizmetine genis bir yan sanayi dayandirarak 1000 ile 60.000 kg arasinda yukarida belirtilen imalatlar gerçeklestirilmektedir. Ayrica, Karaköy'de satis magazasinda kaldirma ve tasima ünitelerinin her türlü çesidini ve genis ürün yelpazesiyle Türkiye pazarina ve yurt disi ülkelerine pazarlamaktadir.


ERKUŞLAR, yarim asirdir sektöre hizmet veriyor. Genis ürün yelpazesi ve kaliteye dönük çalismalariyla iddiasini ortaya koyan firma, en son bünyesinde kattigi ISO 9001 2000 belgesiyle ve CE kaliteli vinçleriyle sektördeki iddiasini daha da yükseltti. Sizlere de hizmet vermekten gurur duyacagimizi ve her zaman emrinizde oldugumuzu bilgilerinize sunariz.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 378 72 61 - 0216 378 72 62
Faks 0216 378 98 82
Email info@erkuslar.com
Resmi Web Sitesi www.erkuslar.com
Adres Ramazanoğlu Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Sultan Sokak No:25
ŞEYHLİ PENDİK
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri