Ergül Makina

  • Makine
  • ANKARA

Hakkımızda

Şirket Profili
ERGÜL MAKİNA ; 1990 yılında HALİL ERGÜL tarafından ANKARA Ostim Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulmuş olup, sanayi sektöründe hizmet vermektedir. Firmamız yılların vermiş olduğu tecrübeyle, sanayi sektöründe insana ve çevreye saygılı, rekabet gücü yüksek , dengeli yapılanmış bir şirket olmayı gerçekleştirerek , müşteri memnuniyeti ve yıllarca beraberlik ilkesiyle iş ahlakını ve güvenilirliğini her zaman korumuştur.

Güvenilir ve dürüst çalışma ilkeleriyle nesiller boyu insanlığa hizmet verecek ürünler üretme bilinci içinde , yaptığı tüm projeleri kaliteli, sorunsuz ve zamanında yerine getirerek sektöründe aranılan isimlerden biri olmayı başarmıştır.

Firmamız ; hedefleri doğrultusunda , yenilikçi ve yaratıcı düşünce ile dünya standartlarına ve müşteri beklentilerine uygun ürünler üretmeyi, telepleri en kısa sürede karşılamayı, kalitesini sürekli geliştirmeyi , insana ve çevreye duyarlı örnek kuruluş olmayı misyon bilmiştir. Ergül Makina; müşterilerinin yaşam kalitesinin yükselmesine katkı sağlayarak, onlara sosyal, ekonomik ve kültürel gerçeğe uygun, doğru değerleri temsil eden ürünler sunmak; her konuda güven vermek, firmamıza bağlı personel ve müşteriler oluşturarak büyüme ve gelişmesini yaşam biçimi haline dönüştürmüştür.

Misyonumuz
Hedefleri doğrultusunda, yenilikçi ve yaratıcı düşünce ile dünya standartlarına ve müşteri beklentilerine uygun ürünler üretmek, talepleri en kısa sürede karşılamak, kalitemizi sürekli geliştirmek , insana ve çevreye duyarlı örnek kuruluş haline gelmek. Müşterilerimizin yaşam kalitesinin yükselmesine katkı sağlayarak ,onlara sosyal, ekonomik ve kültürel gerçeğe uygun, doğru değerleri temsil eden ürünler sunmak; her konuda güven vermek, firmamıza bağlı personel ve müşteriler oluşturarak büyüme ve gelişmemizi yaşam biçimi haline dönüştürmektir.

Vizyonumuz
Sanayi sektöründe; insana ve çevreye saygılı, rekabet gücü yüksek,dengeli yapılanmış bir şirket olmayı gerçekleştirerek; müşteri memnuniyeti ve yıllarca beraberlik ilkesiyle iş ahlakımızı ve güvenilirliğimizi her zaman korumak. Güvenilir ve dürüst çalışma ilkeleriyle sektöründe aranılan isimlerden biri olarak nesiller boyu insanlığa hizmet verecek ürünler üretme bilinci içinde, yaptığımız tüm projeleri kaliteli, sorunsuz ve zamanında yerine getirerek, en mükemmel sonuca ulaştırmak.Tüm müşterilerinin isteklerini kendi hedefimiz olarak benimseyerek en ince ayrıntılarına kadar daima en kusursuzu üretmek için sürekli çalışmaktır.

Kalite Politikamız
“Kalitemiz Güvencemizdir” anlayışıyla kaliteli ürünü ilk seferde üretip, iş ahlakımızın ve güvenilirliğimizin sürekliliğini sağlamak,
Müşterilerin ihtiyaçlarına en kısa zamanda ve en kaliteli şekilde çözümler bulmak,
Sürekli gelişen teknolojiyi yakından takip edip, ürünlerimize yansıtmak,
Personellerimizin eğitimlerine önem vererek sürekli gelişmelerini ve teknolojiyi yakından takip etmelerini sağlamak,
Makine ve ekipmanını tam verimlilikte kullanarak başta kaynak tüketimi tasarrufu sağlamak ve müşterilerimize en düşük maliyette ürün sunmak,
Personellerimizin faaliyetleri sırasında meydana gelebilecek iş kazalarının azaltılması için çaba göstererek güvenli bir çalışma ortamı sağlamak,
Faaliyetlerimiz sırasında çevreyi korumak ve koruyucu tedbirler almak,
Tüm kanun ve yönetmeliklere uymak.

Değerlerimiz
Bizim sermayemiz bilgi birikimimiz ve deneyimimizdir.

Teknik kaynaklarımız ve yüksek motivasyonlu çalışanlarımızdır. Bizim öncelikli amacımız, karşılıklı kazanç olan uzun süreli iş ilişkileri kurmak ve çevre ile uyumlu üretim için çaba sarf etmektir.



01.İnsan odaklı yaklaşım:
En gelişmiş ve tam otomasyonlu bir tesis dahi insan etkisi olmadan çalışamaz. Biz üretimimizi insanlar için yapıyoruz. Ürettiklerimizi yaşamın her yerinde biz insanlar kullanıyoruz. Bu nedenle üretimimizin her evresinde insan odaklı düşünüyoruz.


02.Çevreye saygı:
Biz, doğayla dost, çevreye minimum zarar veren bir şirket olarak çalışıyoruz. Çevremizin tüm canlılar için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.


03.Verimlilik:
Bizim için çalışmak işe gelip gitmek değil. Biz bugüne, dünden daha fazla ne yapabiliriz düşüncesiyle başlıyoruz. Bu yüzden verimsiz çalışma bizim için en istenmeyen durum. Biz çalışmalarımızda verimi ön planda tutuyoruz.


04.İş birliği:
Biz, iki elin sesi olduğunu biliyoruz. Bireysel başarıları değil ekip çalışmasını destekliyoruz. Sinerjinin değerli olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle, yalnız çalışanlarımızla değil, değerli müşterilerimizle de işbirliği yapıyoruz.


05.Güven:
Biz insanımızı eğitiyoruz, onlara çalışırken ihtiyaç duyacakları bilgiyi A'dan Z'ye öğretip bütün çalışanlarımızı yetkin birer profesyonel haline getiriyoruz. Bu nedenle, biz bütün çalışanlarımıza çok güveniyoruz.


06.Yenilikçilik:
Biz çok iştahlıyız, çok hevesliyiz. Elimizdekilerle bir türlü yetinemiyoruz. Teknolojik ve bilimsel gelişmeleri sürekli izliyor, inceliyor, uyguluyor, geliştiriyoruz. Bunu bir alışkanlık haline getiriyoruz. Biz yenilikçi olmayı çok seviyoruz.


07.Dürüstlük:
Biz, güven duymak kadar, güven vermenin de çok değerli olduğunu düşünüyoruz. Çalıştığımız insanlara bu güveni verebilmek için, dürüstlükten hiç taviz vermiyoruz.


08.Kalite:
Biz, kalitesiz ürünün bir firmaya verilebilecek en büyük zarar olduğuna inanıyoruz. Bu bilinci bütün çalışanlarımızla benimsiyoruz. Bu yüzden üretimin her evresinde kaliteden hiç ödün vermiyoruz.


09.Gelişim:
Biz kendimizi yaşayan bir organizma olarak görüyoruz. Her canlı gibi en büyük vasfımızın devamlı gelişmek olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle, gelişimi en basit bir doğal ihtiyaç olarak algılıyoruz.


10.Liderlik:
Bizim hedeflerimiz büyük. Bizim azmimiz çok. Bizim değerlerimiz kuvvetli. Bu yüzden gözümüz her zaman en tepede.

Üretim Alanlarımız
İş ve İnşaat Makinaları Hidrolik Silindirleri,
Bariyer Çakma Makinası,
Savunma Sanayinde Kullanılan Hidrolik Platformlar, Tank Simülasyonu,
Hidrolik Pnomatik Sistemli Tiyatro Sahne Tasarımı ve İmalatı,
Madencilik Sanayinde Kullanılan Hidrolik Silindirler,
Beton Pompalarının Hidrolik Silindirleri,
Her Türlü Spesifik Makina Tasarımı ve İmalatı.

İletişim

Yetkili Halil ERGÜL
GSM
Telefon 0312 386 14 79 - 0312 354 34 33 - 0312 385 12 49
Faks 0312 386 14 78
Email ergulmakina@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.ergulmakina.com.tr
Adres 31. Sokak No: 75 - 77 - 79
Ostim Organize Sanayi Bölgesi
Ostim
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri