Ergenler Makina

  • Makine
  • KÜTAHYA

Hakkımızda

Ergenler Makine Sanayi 1977'de Kütahya'da kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana teknolojik yapısını sürekli yenileyen, kalite anlayışından taviz vermeksizin büyüme trendini yakalayan firmamız 1992'den bu yana üretimini 4 000m2 si kapalı olmak üzere 30 000 m2lik alanda bulunan tesislerinde sürdürmektedir.

Ergenler Makine Sanayi ST blok mermer kesme ve mermer ebatlama makinaları üretmekte, teknolojideki gelişmeleri yakından takip etmekte ve bunları üretime yansıtarak ürünlerini sürekli geliştirmektedir.

İhtiyaçlarınıza en iyi şekilde cevap vermek üzere üretim yapmakta, hızlı servis ve yedek parça garantisi ile satış sonrasında da siz müşterilerimizin yanında yer almaktayız.

Ergenler Vinç olarak vizyonumuz;

Kaliteden ödün vermeksizin, teknolojinin sağlamış olduğu bütün imkanları kullanarak, güvenliği hiçbir zaman elden bırakmamak şartıyla kaliteli ve uzman personeliyle vinç pazarında üst sıralarda yer almaktır.

Bu doğrultuda amacımız, ülkemizde ve dünyada ergenler vinç denildiği zaman hiçbir olumsuzluğun düşünülmediği, müşteri ilişkilerinin en üst düzeyde tutulduğu, ar-ge çalışmalarının sürekli devam ettiği, gelişime açık, teknolojiyi yakından takip eden, çalışan personeline her türlü maddi ve manevi desteği veren, onların değerini bilen, mühendislik hizmetlerinin üst düzeyde tutulduğu bir firma akla getirerek, firmamızın ülkemizde ve dünyada hak ettiği noktaya ulaşmasını sağlamaktır.


Misyonumuz ;

Teknolojiyi zaman ön planda tutmak,
Müşteri ilişkilerinin en üst düzeyde olmasını sağlamak,
Çalışanlarına değer vermek,
Satış sonrası hizmetlerini ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak,
Dürüstlüğü prensip edinmek,
Sektörde adından çok iyi bir şekilde bahsedilen bir kurum olmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ;

-VİNÇLER

-MERMER MAKİNALARI


İletişim

Yetkili Hilmi ERGEN
GSM
Telefon 0274 227 04 42
Faks 0274 227 04 44
Email info@ergenlermakina.com
Resmi Web Sitesi www.ergenlermakina.com
Adres Kütahya - Afyon Yolu 7.km
Şehir KÜTAHYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri