Egemas Makina San.ve Tic.ltd.şti.

  • Makine
  • İZMİR

Hakkımızda

EGEMAS ülkemizde, meyze ve sebze için değişik özelliklerde paketleme evi hatları üretimi konusunda (seçme, tasnifleme, işleme, ambalajlama makinakları vs.) tecrübe ve kalitesini kanıtlamış ilk ve tek firmadır. 1964 yılında kurulan firmamız, kullanıcının ihtiyaçlarına göre yaş meyve ve sebze için tesislerin tasarımını yapar ve üretir.Örneğin, bir EGEMAS kefeli boylaması ile, elma şeftali, domates, armut vs. gibi hassas kırılgan ürünleri ağırlığına göre tasnif eder standartlar içinde ayırırsınız. Bu tasnif sistemi ile, ürünün şekline bakılmaksızın mükemmel bir hassasiyette ayrım yapabilirsiniz. Bu sistem özellikle kırılgan ürünler için olduğundan dolayı, hattın tümü işlem sürecinde ürüne çok hassas muamele edecek şekilde tasarlanmıştır.

EGEMAS çap tasnif makinaları portakal, mandalina, limon, greyfrut, gibi narenciye için kusursuzdur. Parmak tipli ve düşen roleli tip gibi birkaç değişik tipte ürüetimi gerçekleştirilmektedir.
Her cins patetes ve soğanı boylamak için EGEMAS'ın çeşitli özelliklerde boyutlama makinaları, en zor şartlar altında çalışabilmektedir. Bu makinalar ister bahçede, ister fabrikanızda taşıma problemi olmaksızın kullanılabilir.
Komple paketleme evi hatlarımız, meyveyi, sebzeyi yıkar, durular, kurutur, mumlar (wax), boylarına ayırır ve paketleyerek pazara sunar.


MAKİNALAR;

-PALET SARMA MAKİNASI

-PAKETLEME HATLARI

-FİLELEME MAKİNALARI

İletişim

Yetkili Gökmen ÇETİNGÖZ
GSM
Telefon 0232 877 03 81 (5 hat)
Faks 0232 877 03 85
Email info@egemas.com
Resmi Web Sitesi www.egemas.com
Adres Kemalpaşa Yolu No: 34 P.O.Box 5 Kemalpaşa
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri