Gismap Ticaret San.ltd.şti.

  • Isıtma Soğutma ve Havalandırma
  • GİRESUN

Hakkımızda

Firmamız 1986 yılında Giresunda Plan-Proje taahhüt işleri yapmak üzere kurulmuştur. Daha sonra ekip ve eleman kapasitesini artırarak Kalorifer, Boyler, Buhar tesisatı, Çelik konstrüksiyon işleri montaj ve imalatı yapmaya başlamıştır. Zaman içerisinde gelişerek ve piyasa şartları doğrultusunda özellikle Asansör imalatında montör firma olarak TSE belgeli Hasta-Yük ve İnsan asansörleri tesisatı işlerine girmiştir. Giresun sanayi sitesinde kendi atölyesini kurmuş Kabin-Kapı-Süspansiyon imalatını TSEK belgelerini de alarak GİSMAP markası ile üretmeye başlamıştır.

Üretim yelpazesini artırmayı hedefleyen firmamız katı yakıtlı kalorifer kazanları ve boyler imalatlatlarına çevre dostu baca filtrelerini ve güneş enerjisi ile çalışan sıcak su boylerlerinide eklemiştir. Türkiye genelinde farklı noktalarda oluşturduğu bölge ve tali bayi ağı ile Katı Yakıtlı Kalorifer Kazanları-Boyler-Güneş Enerjili Sıcak Su Sistemlerini ve Baca filtlerini müsterilerimizin hizmetine sunmaktadır. Özellikle Katı yakıtlı kalorifer kazanları imalatların da ilgili TSE belgelerini de alarak ısıtma cihazları piyasasında iyi bir noktaya gelmiştir.

Asansör sistemleri ve Kalorifer kazanları ile ilgili imalatlarımızda firmamız Avrupa Güvenlik Sertifikası olan CE belgelerini ve ISO belgelerini de almış Giresun Organiza sanayi Bölgesinde kurmuş olduğu yeni fabrikasında bu ürünleri ve diğer tüm imalatlarını GİSMAP markası güvencesiyle üretmekte ve satışa sunmaktadır.

Hedefimiz ülkemiz şartlarınıda göz önüne alarak imalat çeşitlerimizi ve kapasitemizi artırarak ülke ekonomisine ve istihdamına maksimum değerlerde gerekli desteği sağlamaktır.

İletişim

Yetkili Kadir KARA
GSM
Telefon 0454 216 13 79
Faks 0454 212 22 21
Email info@gismap.com.tr - gismapticaret@yahoo.com
Resmi Web Sitesi www.gismap.com.tr
Adres Merkez : Fatih Cad. No:21/A GİRESUN

Fabrika :Organize Sanayi Bölgesi 3. cadde no:15 Giresun
Tel:454 225 52 14
Faks:454 225 76 19
Şehir GİRESUN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri