Emas Makina Sanayi Aş.

  • Isıtma Soğutma ve Havalandırma
  • MALTEPE

Hakkımızda

TARİHÇEMİZ


Elginkan Şirketler Topluluğu'nun ısıtma ve beyaz eşya sektöründe önemli kuruluşlarından biri olan Emas Makina Sanayi A.Ş., ECA ve EMAS markalı ısı ve beyaz eşya ürünlerinin satış ve pazarlaması ile bu ürünlerden önemli bir kısmının üretimini yapmaktadır.

Emas A.Ş. ısı sektörüne 1987 yılında Türkiye'nin ilk döküm katı yakıtlı sobası üretimiyle girmiştir. Sonrasında , Çelik ve Döküm Kat Kaloriferleri , Atmosferik Doğalgaz Kazanları, Elektrikli Termosifonlar, Döküm ve Saç Doğalgaz Sobaları, Ani Su Isıtıcıları, Katı Yakıtlı Kat Kaloriferleri ve Havlupan üretimiyle büyüyen Emas A.Ş. , yapmış olduğu stratejik işbirlikleriyle en son teknolji ile üretilen Yoğuşmalı Duvar Tipi Kat Kaloriferleri , Kombiler, Şofbenler, Merkezi Kalorifer Kazanları ile Split ve Salon Tipi Klimaları da ürün yelpazesinde bulundurmaktadır.

Emas A.Ş., halen 33.000 m2 açık alan üzerinde kurulu 13.000 m2 kapalı alanda, mekanik imalat atölyesi, boya emaye tesisleri, montaj atölyesi, laboratuvarlar ve diğer yardımcı tesislerle üretimlerini sürdürmekte ve ürün gamına bağlı olarak yatırımlarına devam etmektedir.

1998'den itibaren İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Samsun, Konya, Kayseri, Trabzon ve Diyarbakır'da merkezi satış birimleri olarak yeniden yapılanan Emas A.Ş. , yaklaşık 800 bayi ile satış hizmetlerini sürdürmektedir.

Emas A.Ş.'nin ürettiği mamullerin bir bölümü başta Balkan ülkeleri olmak üzere AB, Ortadoğu ve B.D.T. ülkelerine ihraç edilmektedir.

Emas A.Ş., üretim ve pazarlamasını yaptığı tüm mamullerde TSE sertifikasının yanında, mamullerin bir çoğunda CE , GS, NF, Gost, ukrSEPRO ve İSCİR sertifikalarına sahiptir. Kalite konusunu ön planda tutan Emas A.Ş., ISO 9001 Kalite Güvence Standardını Türkiye'de ilk kez uygulamış ve Tüketiciyi Koruma Taahhütnamesine de ilk imza atarak altın madalya ile ödüllendirilmiştir. EMAS A.Ş. 2003 yılı'nda, Sanayi Bakanlığı tarafından verilen Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma ödülünü, EN ISO 9000-2000 Kalite Sistem Sertifikası ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Sertifikasını da Kalite yolculuğunu sürdürmektedir.

Yapılan yeni kombi üretim yatırımıyla birlikte , Emas'ın yıllık üretim kapasitesi 320.000 adet ürün ile toplam 107 milyon dolara ulaşmıştır

Ürün Grupları

ECA PANEL RADYATÖRLER

KAT KALORİFERLERİ

BRÜLÖRLER

MERKEZİ SİSTEM KAZANLAR

KOMBİLER

BOYLERLER

KLİMALAR

HAVLUPANLAR

DÖKÜM RADYATÖRLER

ELEKTRIKLI TERMOSIFONLAR

ŞOFBENLER

BANYO KÜVETİ VE EVYELER

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 442 34 41(pbx)
Faks 0216 442 39 96 - 442 34 29
Email satis@emas.com.tr
Resmi Web Sitesi www.emas.com.tr
Adres Yalı Mah. Ziya Gökalp Cad. No: 3
Şehir MALTEPE

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri