Mcs Kelepçe

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Yüksek kalite MCS' nin asla taviz vermeyeceği bir üretim unsurudur. Kullanılan teknolojiden çalışan insan unsuruna kadar üretimi şekillendiren tüm aşama Toplam kalite anlayışı esas alınmıştır. Bu nedenle kurumumuz bünyesinde "KALİTE YÖNETİMİ" adı altında bir birim oluşturulmuştur. "KALİTE YÖNETİMİ - ISO" çalışmaları kapsamında bulunan eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerini yürüterek çalışanlarımızı "ISO 9001" kalite sisteminin bir parçası haline getirmektedir.

Çağdaş kalite anlayışının temel hedefi olan müşteri memnuniyetini sağlamak için müşterilerimize yönelik anket ve değerlendirme çalışmaları yapmak ve elde edilen bulguları değerlendirmekte bu birimimizin görevleri arasındadır.


Kalitenin sağlanması için eğitim ölçü gözetim ve gözlem vazgeçilmez unsurlardır. Kalite yönetim müdürlüğümüz bu anlayışla gerekli bilgi yöntem ve gereçleri sağlar envanterinde bu amaçla edinilmiş çok sayıda önemli ve hassas cihazlar bulundurmaktadır. Bu cihazların güvenilirliği uluslar arası akredite kuruluşlar tarafından denetlenmekte kalibrasyonları yapılmakta ve onay belgeleri verilmektedir.

HEDEFLERİMİZ

Tüm çalışanlarımızın işlerini kolaylaştıracak etkin performansı destekler yöntemler geliştirmek insan kaynaklarında örnek alınan firma olmak alanlarımızda en etkili personeli barındırmak. Yaptığımız ihracat yüzdesini arttırarak ülke ekonomisine katkıda bulunmak.

İletişim

Yetkili Fatih ÖZER
GSM
Telefon 0212 485 8 486
Faks 0212 485 0 944
Email
Resmi Web Sitesi www.mcskelepce.com
Adres İkitelli Organize Sanayi Bölgesi İsteks Yapı Koop. D Blok No:11-13
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri