Akkarınca Sürücü Kursu

  • Eğitim -Kırtasiye - Kurslar
  • ANKARA

Hakkımızda


ÖZEL AK KARINCA MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ KURSU;
AAAAAAAA2006 Haziran ayı itibariyle Kurucu Şenol Ramazan AKPINAR tarafından, Özel Ak Karınca MTSK ismiyle Ankara Dışkapı'da resmen faaliyete geçmiştir. 2007 Mart ayında Ankara Keçiören'de Özel Ak Karınca MTSK Atakan Şubesi açılmıştır. Ak Karınca Sürücü Kursları verdiği kaliteli eğitimle Ankara'nın seçkin sürücü kursları arasında yer almaktadır. Kurslarımız sürücü hatalarından kaynaklanan ve çok sayıda can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının önlenmesi için ülke çapında yapılan çalışmalara, verdiği kaliteli eğitim ile katkıda bulunmaktadır. Ak Karınca Sürücü Kursları tüm özel kurslar gibi Milli Eğitim Bakanlığı' nın denetim ve gözetimi altında hizmet vermektedir. Kurslarımızda B (otomobil) , E ( Otobüs) ve A2(Motosiklet) sınıflarında sürücü belgesi verilmektedir. Teorik dersler, modern sınıflarımızda, görsel ve eğitsel eğitim araçları ile ve her biri kendi branşında uzman, profesyonel eğitim kadrosu tarafından sürdürülmektedir. Direksiyon eğitimleri, son model araçlarla usta direksiyon öğretmenlerince verilmektedir. Direksiyon eğitiminde amaç, her sürücü adayının, akan trafikte rahatlıkla ve zorlanmadan araç kullanabilecek seviyeye gelmesine yardımcı olmaktır. Kurslarımızda verilen eğitim tamamıyla "bilinçli sürücüler" yetiştirmek amacına hizmet etmekte ve bu amaç ışığında hiçbir fedakarlıktan kaçınılmamaktadır. Kurucumuz Şenol Ramazan AKPINAR, eğitimci bir aile olarak öncelikli amaçlarının ticari kazanç değil kaliteli bir eğitim vererek bilinçli sürücüler yetiştirmek olduğunu söylüyor. Kurucu Şenol Ramazan AKPINAR, 1976 Ankara doğumlu olup aslen Ispartalıdır. Evli ve bir çocuk babası olan kurucumuz Ankara'da yaşamaktadır. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur.

MİSYONUMUZ;
AAAAAAAAMisyonumuz, adaylarımıza kaliteli bir eğitim vererek , sürücü ehliyeti sahibi yapmak ve topluma trafik kurallarına uyan bilinçli sürücüler kazandırarak bir eğitimci gözüyle trafik sorunlarının çözümüne katkıda bulunmaktır.

VİZYONUMUZ;
AAAAAAAAVizyonumuz, ilkeli, disiplinli, eğitim sektöründe teknolojinin getirmiş olduğu yenilikleri kullanarak kaliteli eğitim vermek, en mükemmeli sunmak, örnek ve lider bir kurum olmaktır. Kursumuz müşterilerimizin tercih ettiği en kaliteli ve en güvenilir bir kurum olarak başarılarını sürdürme ve yeni başarılara imza atma hedefini taşıyor

İletişim

Yetkili Şenol Ramazan AKPINAR
GSM
Telefon 0312 310 95 95
Faks 0312 311 34 36
Email info@akkarincasurucukursu.com
Resmi Web Sitesi www.akkarincasurucukursu.com
Adres İrfan baştuğ cad. No:2/ 39 Dışkapı
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri