Genpower

  • Jeneratör Ve Enerji
  • ANKARA

Hakkımızda

Firmamız GENPOWER, üretim yolculuğuna başladığı 2000 yılından itibaren, “önce müşteri memnuniyeti” ilkesi, satış ve satış sonrası hizmet kalitesi ve dürüstlükten ödün vermeyen çizgisiyle adını yurt içi ve yurt dışında duyurarak, önemli büyüme hamleleri gerçekleştirmiştir.
Bugün, yurt içinde ve yurt dışında oluşturmuş olduğumuz satış ve hizmet ağıyla üretimimizin %75’ini Afrika, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere 7 kıtada 71 ülkeye ihraç etmekteyiz.

Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki modern tesislerimizde 1 kVA'dan 3500 kVA'ya kadar dizel, benzinli ve doğalgazlı jeneratörler, kaynak jeneratörleri, aydınlatma kuleleri (ışıldaklar), basit ve PLC'li senkronize sistemleri üretiyor, müşterilerimize düşük maliyetle ve üstün teknik özelliklerle ürün ve hizmet sunuyoruz. En kaliteli ürüne ulaşmak için kaliteleri dünyaca kabul görmüş motor ve alternatör üreticilerini kendimize partner olarak seçiyoruz.

Tüm bu gelişmelere paralel olarak, genişleyen üretim hacmimizi karşılamak için 216.000 m2 alanda konuşlandırılmış Dünya’nın en büyük jeneratör fabrikasını 2010 yılının ilk çeyreğinde faaliyete geçirmeye hazırlanıyoruz. Fabrikanın üretime geçişiyle üretim hacmimizi 5 yıl içerisinde; yılda 30.000 adet dizel jeneratöre çıkarmayı, yeni istihdam alanları yaratmayı hedefliyoruz.

Güçlü yatırımlar ve emin adımlarla “bir dünya markası” olma amacımıza ilerlerken “çevreye saygı” prensibimizden taviz vermiyor, dünyanın ciddiyetle üzerinde durduğu minimum yakıt sarfiyatı, düşük gürültü ve emisyon ilkeleriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Vizyon:

“Enerji sektöründe müşteri gereksinimlerine uygun, güvenli, çevreye saygılı ürün ve beklentilerin üzerinde yaratıcı hizmet sağlayan dünyanın lider kuruluşlarından biri olmaktır.”

Misyon:

“Ürün ve hizmet kalitemizi geliştirmek; tüm müşterilerimize, kaliteli ürün ve hizmeti, düşük maliyette ve üstün teknik özelliklerle sunarak memnuniyetlerini maksimum düzeyde arttırmak, tüm çözüm ortaklarımızın bu kaliteli ürün ve hizmetleri müşterilerine sunmaları için uygulamalar geliştirmek, bu uygulamaları hayata geçirmeleri için imkânlarımızı maksimum düzeyde kullanmaktır.”

Değerlerimiz:

Genpower kültürünü korumak
Üstün iş ahlakı ve dürüst çalışma ilkelerine uymak
Yüksek motivasyonlu ve başarı odaklı takım ruhu
Başarmak için hırslı ve profesyonel olmak
Zamanında karar almak
Sürekli gelişmek için kaynak yaratmak
Değişime yatkın olmak
Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak
Müşterilerimize hızlı hizmet sunmak
Takım olarak iş birliği içerisinde çalışmak
Güvenirlik
Mükemmeliyetçilik
İnsana ve çevreye saygı
İş sağlığı ve güvenliği
Tasarrufa önem vermek

ÜRÜNLERİMİZ;

-JENERATÖRLER

-ALTERNATÖRLER

-MOTORLAR

-KAYNAK MAKİNELERİ

-ÇİM BİÇME MAKİNELERİ

-ÇAPA MAKİNELERİ

-SU POMPALARI

-IŞILDAKLAR

-KONTROL PANELLERİ

-TEKNİK DÖKÜMANLAR

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0312 267 48 60 - 0312 267 26 90
Faks 0312 444 13 31
Email genpower@genpower.com.tr
Resmi Web Sitesi www.genpower.com.tr
Adres 1.OSB Göktürk Caddesi No:1 Sincan
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri